Kendte19. april 2022

Gravid Christiane hårdt ramt: Kaster op

Det har ikke været en nem graviditet for Christiane Schaumburg-Müller, som har været plaget af kvalme og opkast
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tidligere i dag afslørede Christiane Schaumburg-Müller, at hun og hendes kommende mand Daniel Åxman venter et efterårsbarn.

Men selvom den lille baby er et kærlighedsbarn, så har graviditeten ikke været helt uden komplikationer. Den tidligere "Vild med dans"-vært har været hårdt plaget af kvalme og opkast.

Det skriver ChriChri.

Det samme gjorde sig gældende, da hun ventede sønnen Constantin for fem år siden.

  • - Jeg havde ­mange kvaler ved at være gravid. Jeg havde kvalme, opkast dagligt, halsbrand og ondt i ryggen, så det var ikke a walk in the park, fortalte hun til Alt for damerne efter fødslen af Constantin.

Her afslørede hun også, at hun tog 22 kilo på i løbet af graviditeten – og de sidste syv satte sig på kun én uge.

  • - Det gik virkelig stærkt, og jeg frygtede virkelig, at ­kiloene ikke ville forsvinde igen. Jeg havde enormt meget vand i kroppen, så mine hænder og fødder var og er stadig hævede, sagde hun og fortsatte:

  • - Men jeg ved jo, at der er en grund til, at min krop har forandret sig, og at det går over. Eller det håber jeg i hvert fald. Under alle omstændigheder har vi jo fået dejlige Constantin ud af det, sagde hun i 2017.

Det var ikke kun kvalmen og opkastninger, der plagede Christiane i den søde ventetid. Det var nemlig heller ikke nemt for den selfieglade ChriChri-grundlægger at se sig selv med 22 ekstra kilo på kroppen.

– Jeg var overrasket over at se mig selv i spejlet og ­ikke at kunne genkende det ansigt, jeg så. Det var helt hævet og spændt ud, og jeg er jo vant til at kigge helt vildt meget på mig selv, fordi jeg har været en del af danseverdenen og tv-verdenen og tager mange selfies til Instagram, sagde hun og fortsatte:

  • - Jeg kunne bare ikke identificere mig med det spejlbillede, så det var ikke rart at tage tøj på, og jeg havde ikke lyst til at gå til offentlige arrangementer, hvor min krop skulle dokumenteres og foreviges.

Det fik Christiane til at holde sig væk fra modeugen, hvor hun ellers har været fast inventar i adskillige år.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20201205_hjp4026.jpg
 Foto: Hanne Juul

Ventetiden er ikke kun sød for Christiane Schaumburg-Müller (Foto: Hanne Juul).

Ingen børn efter 40

For fem år siden var det helt utænkeligt for Christiane Schaumburg-Müller at udvide familien som 40-årig. Nu venter hun altså sit og Daniel Åxmans første fælles barn.

Men spurgte man Christiane for fem år siden, om hun kunne forestille sig at blive mor igen som 40-årig, var svaret klart.

– Det har været en perfekt alder for mig at blive mor. Den eneste ulempe er, at Liam og jeg gerne vil have tre børn, og det ved jeg ikke, om der er tid til. Vi håbede faktisk, at vi ville få tvillinger her første gang. Men jeg skal ikke være gravid, når jeg er 40 år, det har jeg ikke lyst til, sagde hun tilbage i 2017 efter at have født sit og Liam O’Connors søn, Konstantin.

Drømmen om de tre børn er allerede gået i opfyldelse, hvis man tæller de sammenbragte børn sammen. Til efteråret kommer der altså en fjerde til flokken, som binder familien sammen.

Sponsoreret indhold