Overbevist om, datter blev myrdet: Graver hendes lig op efter 5 år

Amerikanske Jackie Kastrinelis fra Massachusetts blev kun 24 år.

Amerikanske Jackie Kastrinelis fra Massachusetts blev kun 24 år.

Foto: Privat

Amerikanske Jackie Kastrinelis fra Massachusetts blev kun 24 år.

Den talentfulde sanger blev fundet død i sin kahyt ombord på krydstogtskibet Seven Seas Voyager Regent i februar 2013.

Jackie var sund og rask frem til sin død og ifølge forældrene, Kathy og Mike Kastrinelis, en livsglad og smilende pige, der elskede jobbet som forsanger i krydstogtskibets band.

Hun elskede at synge og rejse Jorden rundt, og med jobbet som sanger på krydstogtskibet havde hun mulighed for at kombinere sine to store lidenskaber.

Desværre endte hun med at dø ombord på skibet en februar-nat i 2013.

Artiklen fortsætter under billedet...

Jackie var en talentfuld sanger og forsanger i bandet på skibet. Foto: YouTube

De officielle myndigheder konkluderede, at Jackie døde i sin seng som følge af det, der på engelsk kaldes ”sudden unexplained death syndrome”.

Men forældrene var ikke overbeviste, og der var da også flere oplysninger, der indikerede, at der kunne være hændt noget andet med den vellidte og unge pige.

Man fandt blandt andet DNA fra en ukendt mand på Jackies trusser. Men politiet gjorde intet for at sikre DNA-sporet eller undersøge, hvem det tilhørte.

Derfor vil forældrene nu have gravet liget af deres datter op efter fem år for at få det undersøgt på ny. Håbet er, at forældrene nu kan få vished om deres datters skæbne.

Det skriver det australske medie News.

Artiklen fortsætter under billedet...

Jackie elskede at rejse og på en af rejserne fik hun glæden af at svømme med delfiner. Foto: Privat

Ifølge Jackies bandmedlemmer var hun glad og i godt humør, da hun den skæbnesvangre aften forlod dem for at gå tilbage til sin kahyt omkring klokken 01.40 om natten.

Tidligt næste morgen blev hun dog fundet død i sin seng, og der var ingen tegn på vold.

Derfor konkluderede lægerne, at hun døde pludseligt og uventet i sin seng. En obduktion kunne ikke klarlægge, hvad der havde taget livet af hende.

Jackies ekskæreste var den sidste, der så hende i live – og spørgsmålet er ifølge Jackies forældre, om han spiller en rolle i deres datters død.

Artiklen fortsætter under billedet...

Amerikanske Jackie Kastrinelis fra Massachusetts blev kun 24 år.

Jackie døde midt om natten i seng, men hvorfor? Foto: Privat

Det kom efterfølgende frem, at ekskæresten havde talt usandt omkring sit forhold til Jackie. Først senere indrømmede han, at han var frustreret over, at hun havde brudt med ham fire måneder inden hendes død.

Det var også først senere, at han fortalte, at han var blevet ”lidt irriteret” over at have set Jackie snakke med en anden mand den aften, hvor hun blev fundet død.

Ekskæresten er dog aldrig blevet sigtet i sagen. Nu håber forældrene, at en ny undersøgelse af datterens lig kan give dem svar på, om der ligger en forbrydelse bag hendes død.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close