Kendte 4. juli 2016

Gratis øl til alle!

Budweiser fejrer Wales’ succes ved EM i fodbold med gratis øl til alle i landet.
Foto: All Over

Det er ikke tosset at være fodboldfan i Wales for tiden. Deres hold er mod alle forventninger nået helt frem til semifinalen til EM i fodbold i Frankrig.

Gareth Bale og Co. skal møde Cristiano Ronaldo og resten af Portugal onsdag aften, og der er store forhåbninger om, at Wales kan gå hele vejen til finalen, hvor modstanderen vil være enten Tyskland eller Frankrig.

Waliserne fejrer succesen, og ligesom de nok ikke troede, det kunne blive bedre, så kom ølproducenten Budweiser lige ind fra siden med en ekstra god nyhed til fodbold- og ølglade Wales-supportere.

Firmaet har meldt ud, at de gerne vil gøre noget godt, for de fans, der aldrig har mistet troen på deres hold.

De vil nemlig give en gratis øl til alle fans over 18 år (naturligvis), og detaljerne om, hvordan de øltørstige fodboldfans kan få deres gratis øl kommer i næste uge.

- Hos Budweiser er det alt sammen om, at fejre de store øjeblikke. Og det er derfor, vi gerne vil hæve en Bud for de walisiske fodboldfans til ære for deres succes. Og for at støtte nationen forud for den næste store kamp, så vi giver alle over 18 år i Wales en Budweiser på vores regning.

Se flere billeder af Wales’ superstjerne Gareth Bale lige her.

Gareth Bale EM 2016

Sponsoreret indhold