Kendte9. juli 2022

Granger Smith mistede søn i drukneulykke: Beskyldes fortsat for dødsfaldet

Den populære countrysanger og hans hustru mistede i 2019 deres kun treårige søn i en tragisk drukneulykke
Granger Smith og Amber Smith
Countrysangeren og hans hustru mistede på tragisk vis deres kun treårige søn, River i 2019.
 Foto: MEGA

Der findes muligvis intet i verden, der kan beskrive den kærlighed, man som forældre føler, når man sætter børn i verden.

Derfor må det om noget føles som det allersværeste, når ens barn på tragisk vis bliver taget fra en, og man skal sige for evigt farvel.

Det blev dog netop det, som countrysangeren Granger Smith, 42, og hans hustru, Amber Smith, 40, måtte gå igennem, da de i 2019 mistede deres kun treårige søn, River i en forfærdelig drukneulykke i familiens private pool.

Dengang lød der ikke mere om, hvad der var årsagen til, at sønnen var i vandet og endte livløs.

Derfor oplever særligt Amber fortsat at blive bombarberet med beskeder om, hvorfor hun og manden ikke passede ordentligt på sønnen.

Det deler hun på sin story på Instagram ifølge PageSix.

– Hvordan døde River? Hvorfor passede I ikke på ham, og hvorfor holdt I ikke øje med ham? Det er ikke mit sted, og jeg prøver ikke at være ond, men at miste så smukt et barn, og så bare få et andet barn…, lyder det blandt andet fra en af hendes følgere.

Artiklen fortsætter under billedet

Amber Smith og Granger Smith
 Foto: Instagram

Vedkommende skriver endda videre, hvordan Rivers død “et hundrede procent kunne være undgået”.

En type besked, som hun hyppigt modtager, trods det er mere end tre år siden, parret mistede deres søn.

– Herren er min styrke, når jeg fortsat modtager den slags beskeder tre år senere, skriver hun på sin story til teksten.

River druknede på tragisk vis i familiens egen pool i juni 2019, efter en vandkamp mellem River og parrets anden søn, Lincoln Monarch på ukendt vis gik galt.

– Jeg var udenfor, hvor jeg legede med London. Vi lavede gymnastisk, mens drengene havde vandkamp. Jeg kan huske, at jeg tænkte; “Husk nu at nyd det, for det vil ikke vare for evigt”, og så mellem 30 sekunder og 3 minutter senere, står jeg indenfor og er ved at genoplive min søn, har countrysangeren tidligere fortalt om den skrækkelige hændelse.

Artiklen fortsætter under billedet

Granger Smith og Amber Smith
Familien Smith inden River på tragisk vis mistede livet.
 Foto: Instagram

Siden den skæbnesvangre dag er parret blevet forældre igen, efter de i august sidste år blev forældre til sønnen Maverick Beckham Smith.

De er desuden forældre til datteren London på 10 år og sønnen Lincoln Monarch på otte.

Sponsoreret indhold