Kendte4. april 2023

Grådkvalt Nikita Klæstrup raser: - Modbydelige rygter!

Influenceren er vred på alle dem, der bliver ved med at beskylde hende for at finde sammen med sin kæreste under optagelserne til "Fboy Island"
Nikita Klæstrup er vred over rygter om, hvordan og hvornår hendes og hendes kærestes forhold startede.
Nikita Klæstrup er vred over rygter om, hvordan og hvornår hendes og hendes kærestes forhold startede.
 Foto: Ritzau Scanpix

Det kan godt være, at Nikita Klæstrup i sidste uge understregede, at hun ikke var sin ekskæreste, Casper Kofod, utro, da hun fandt sammen med sin nuværende kæreste, Mikkel Christensen.

Det betyder dog ikke, at det er alle, der køber hendes forklaring - og det har efterladt den kendte influencer i gråd.

Det skriver hun i et opslag på Instagram.

- De sidste par dage har jeg grædt alt for meget, indleder Nikita Klæstrup sit opslag.

- Jeg regner sjældent med, at folk på internettet er søde, men alligevel har folk formået at være mere ondskabsfulde, end jeg havde regnet med, fortsætter hun.

I opslaget understreger hun også, at hun IKKE fandt sammen med Mikkel Christensen under optagelserne til det aktuelle realityshow "Fboy Island", hvor Nikita Klæstrup var tilrettelægger og Mikkel Christensen deltager.

Nikita Klæstrup med sin kæreste, Mikkel Christensen, som hun mødte under optagelserne til "Fboy Island".
Nikita Klæstrup med sin kæreste, Mikkel Christensen, som hun mødte under optagelserne til "Fboy Island".
 Foto: Ritzau Scanpix

Hun indrømmer dog, at hun allerede dengang godt kunne mærke, at hun var interesseret i ham, men påstår, at det altså først var, da hun kom hjem og fik slået op med sin ekskæreste, at hun tog kontakt til ham.

- Der er så mange modbydelige rygter, og folk, der påstår, at de har super troværdig andenhåndsviden om, hvad der skulle være sket i Caribien, skriver hun i sit opslag og fortsætter:

- I mellemtiden kan alle, der har været inden for tyve meter af produktionen gennemskue, at det er løgn.

Nikita Klæstrup understreger videre, at hun har "opført sig professionelt" over for alle deltagere i programmet, altså også over for hendes nuværende kæreste.

- Da jeg kom hjem, ventede jeg fortsat med at tage kontakt til Mikkel, indtil jeg ikke længere var i et forhold, skriver hun, før hun slår fast, at hun - trods den hårde medfart de seneste dage - ikke fortryder noget som helst.

Eller jo måske en lille ting, påpeger hun:

- Jeg har handlet helt efter bogen, men måske fortryder jeg faktisk lidt, at vi ikke bare havde sex på produktionen.

- Så havde jeg i det mindste haft en sjov historie at fortælle, og den skade, som rygterne kan forvolde min karriere, ville være berrettiget.

Selvom Nikita Klæstrup altså understreger, at hun og Mikkel Christensen ikke havde sex, før de var hjemme fra optagelserne, og hun var single, så har han dog hentydet, at der foregik ting og sager behind the scenes.

Læs mere om det her.

Sponsoreret indhold