Gordon uønsket i Danmark

Gordon Kennedy, som er britisk statsborger, er kommet i klemme på grund af Brexit.

Gordon Kennedy, som er britisk statsborger, er kommet i klemme på grund af Brexit.

(Foto: Mikael Rieck)

 

Der er åbenbart ingen grænser for, hvor mange tåbelige regler politikere indfører for at genere almindelige lovlydige borgere.

Senest er Gordon Kennedy blevet ramt.

I en tråd på skuespiller-kollegaen Flemming Jensens facebook-væg, fortæller Gordon, hvis far er skotte, at Storbritanniens farvel til EU betyder, at han nu skal søge om opholdstilladelse i Danmark:

- Jeg skal søge om opholdstilladelse til maj, grundet mit britiske statsborgerskab. "Brexit" har annulleret min permanente og TIDSUBEGRÆNSEDE opholds- og arbejdstilladelse. Så med 53 års forsinkelse, bliver jeg smidt ud af landet, til trods for at mine forældre forelskede sig og fik min far ind i Danmark, og dristede sig til at stifte familie her! Noget som EU nu synes var en dårlig idé... så jeg må hjemad!!! skriver den 53-årige komiker.

Flemming Jensen reagerer på Gordons opslag med ordene:

- WHATTTT?!?! Det er jo tudetosset! Og en stupid fornærmelse fra et Excel-ark. Nu ER de blevet sindssyge!!!

Gordon Kennedy forsøger i svaret til Flemming Jensen at bevare optimismen:

- Vi må se... jeg søger om opholdstilladelse i Danmark OG bolig i London samtidig... 😂Men helt seriøst, - man får en mærkelig fornemmelse af, pludselig at være uønsket i Danmark. Det er ikke en rar fornemmelse... den ramte mig hårdt, da jeg tjekkede min eboks i december. Jeg ved ikke længere hvordan jeg skal forholde mig til udtrykket permanent, hvis man ændrer dens oprindelige betydning, når man ønsker det. Jeg er godt klar over at en permanent i håret er falsk varedeklaration ... men min permanente opholdstilladelse?

Skuespilleren Farshad Kholghi foreslår i samme tråd og med glimt i øjet, at Gordon da bare kan lade som om han er uledsaget flygtningebarn fra England.

 

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close