Gordon Ramsay modtager trusler fra naboer

(Foto: MEGA)

Hele verden er i disse dage lagt ned på grund af den dødelige coronavirus, og mange mennesker befinder sig selvsagt indendørs i karantæne.

Det gælder naturligvis også for den 53-årige kok og tv-personlighed Gordon Ramsay, der i disse dage er ”flygtet” til halvøen Cornwall i det sydvestlige England, hvor han og familien ejer et luksuspalæ.

Men det har altså fået naboerne til decideret at komme med trusler mod den garvede kok og tv-stjerne.

Det skriver britiske The Sun.

Det er særligt på Facebook, at folk går amok over Gordon og familiens corona-karantæne i huset i Cornwall.

I Facebook-gruppen ”You Shouldn’t Be Here” er der blandt andet vrede Cornwall-beboere, der truer med at afsløre Gordon Ramsays nøjagtige adresse i byen.

Og andre beskylder ham for simpelthen at ignorere regeringens råd om at blive på samme lokation hele tiden.

Direkte beskyldninger mod den temperamentsfulde kok kommer der også i gruppen:

- Han render rundt i butikker, som om intet er galt. Han har haft ingeniører forbi, det kan han ikke forsvare, skriver en Facebook-bruger blandt andet.

En anden anfægter den type person, han mener, Gordon Ramsay, og andre mennesker med formue, er:

- Rige folk med flere hjem tror, at hvis bare de gør en lille smule, så er de immune overfor virussen og alle regler. De er arrogante, og dette har vist, hvor dumme nogle af dem er, skriver en anden.

Gordan Ramsay bor delvist i London og delvist i Los Angeles i USA. Men på grund af den verserende corona-krisen og påbuddet om lockdown befinder Gordan Ramsay sig altså i Cornwall sammen familien.

Den store familie består, udover Gordon selv, af konen Tana Ramsay, 44, som han har været gift med siden 1996, og deres fem børn Matilda Ramsay, 18, Jack Scott Ramsay, 20, Holly Anna Ramsay, 20, Megan Ramsay, 22 og lille Oscar Ramsay, som netop er fyldt et år.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close