Kendte19. februar 2015

GoMore runder snart 250.000 brugere – her er de sjove historier

Læs alle de sjove historier og se billederne her
Af af

GoMore runder snart 250.000 brugere – her er de sjove historierSiden 2005 har DSB fået kamp til stregen, når det handler om at fragte danskere fra den ene ende af landet til den anden.

Konkurrenten hedder GoMore, og her kan danskere både tilbyde og efterlyse et lift - og på den måde spare penge og køre grønnere.

Og snart runder firmaet, der i dag har over 20 ansatte, en kvart million brugere - alene herhjemme.

Men det er ikke kun pengepungen og miljøet, der får noget ud af GoMore. Der følger nemlig ofte sjove oplevelser og historier med, når man sætter sig ind i en bil sammen med en håndfuld fremmede.

SE og HØR har fået lov til at bringe et udpluk af de sjove oplevelser, som GoMore-bilisterne og - chaufførerne har haft. Og i bunden af denne artikel kan du se nogle af brugernes sjove billeder.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/8c9057f9a74f4a8eacbe0accd2dd7122.jpgDer fulgte en anderledes passager med. GoMore fortæller, at man fremover kan vinde gratis Guldbilletter, hvis man husker at tagge sine samkørselsbilleder på Instagram og Twitter med #gomore og #guldbillet (Foto: GoMore)


Rikke
Min bedste GoMore-oplevelse må helt klart være, da jeg skulle fra Aarhus til Aalborg med 2 andre.
Det viser sig så, at den ene passager er min gamle bedste veninde fra folkeskolen, som jeg ikke har snakket med i 6 år nu.
I dag ses vi tit og det er jeg meget taknemmelig for!

Ferah:
Jeg arbejdede i Aarhus, men havde fået en kæreste i Malmö. Jeg kunne hurtigt regne ud, at skulle vi tage toget for at se hinanden, ville det hurtigt blive for dyrt, og vi ville ikke kunne få det til at fungere, når vi ikke kendte hinanden så godt i starten. Men så kom jeg i tanker om GoMore og fandt til mit held en, der kørte Randers-Malmö og tilbage hver weekend til 150 kr. pr. vej (toget koster næsten 600 pr. vej). Jeg kørte med ham hver weekend i et år, og jeg er nu blevet gift med min kæreste (nu er han så altså min mand). Derudover er jeg blevet gode venner med ham, jeg kørte med. Win-win.

Søren:
Min bedste GoMore oplevelse var klart, da jeg mødte en barndomsven der tilfældigvis havde booket samme tur med samme bilist som jeg selv.
Det var over 10 år siden vi sidst havde set hinanden så der blev talt en masse og fortalt historier til bilens øvrige passager og bilisten selvfølgelig.
Det var sjovt, afslappende og rørende på én og samme tid.

Sandra:
Jeg er netop blevet hjulpet af den enormt søde bilist Dan og hans kone. Jeg har fået en lille papegøje, og sådan en skal jo have et bidetræ. Jeg fandt et rigtig fint et af slagsen på Den Blå Avis. Det eneste problem var, at bidetræet stod i Vojens og jeg på Amager. Jeg skrev til Dan, da jeg så at han skulle fra Vojens til Bagsværd og spurgte, om han kunne tage træet med for mig. Han tog så hele vejen til Vojens og hentede træet... og sikke et træ det viste sig at være! Det var en kæmpestor træskulptur støbt ned i en murerbalje med massiv beton - den vejer godt 60 kg! Dan tog den alligevel med. Han skrev og spurgte mig, hvordan jeg ville få den fra Bagsværd til Amager. Da han hørte min optimistiske plan om at tage bussen, tilbød han med det samme at køre forbi Amager og sætte den af hos mig.
Jeg regnede med, at Dan og hans kone ville sætte træet af og så køre videre på deres tur, da de havde været undervejs i mange timer. Men næ nej, de hjalp mig med at få træet helt ned i kælderen. Det krævede brædder, underlægningstæppe og Dans gode øje, men det lykkedes, og papegøjen er lykkelig for sit nye legested. Det var aldrig lykkedes uden deres store hjælp! Dan og hans kone var SÅ søde ved mig, og der var ingen sure miner over det eventyr, jeg havde fået lokket dem ud i - kun store smil og hyggesnak!

Iben:
Min 'gamle' mor kørte med Iben hjem efter familiebesøg her i Jylland. Iben sørgede for at tage sig rigtig godt af hende, følge hende op ad trapperne fra bildæk til cafeterifa og sidde sammen med hende. Hun fulgte hende endda helt til dørs med bagagen, da hu nkom til sin lejlighed i Ishøj. Min mor havde ikke taget rejsen alene før og var meget beklemt ved det, men alle betænkeligheder røg med det samme i Ibens behagelige selskab

Her kan du se billederne:

Vil du have flere af de historier, som alle folk taler om, så like vores Facebook-side Wild. Her kan du hver dag finde fascinerende og spændende historier.

Sponsoreret indhold