Kendte22. februar 2021

Gøtzsche er teenageforelsket: Var svær at score

Fra deres første nat sammen gik der næsten 20 år, før Mads Nygaard erobrede den tidligere TV Avisen-vært
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/goe_0.jpg
 (Foto: Jesper Sunesen)

De mødte hinanden første gang i London i 1998, men det var først i 2017, de blev kærester.

Den tidligere TV Avisen-vært Tine Gøtzsche, 53, og forfatteren Mads Nygaard, 51, har nu været kærester i fire år, men vejen til kærligheden var både lang og snørklet. Tine var nemlig ikke lige til at få på krogen, for Mads.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/goe_1.jpg
 (Foto: Ritzau Scanpix)

I 10 år var hun ansigtet på DR’s TV Avisen. Men for to et halvt år siden sagde hun op, fordi hun havde lyst til at prøve noget nyt, og i dag er Gøtzsche freelancer. (Foto: Ritzau Scanpix)

På deres første dates i slutningen af 1990’erne tilbragte de enkelte nætter sammen, men mere blev det ikke til.

- Jeg var simpelthen ikke sporet ind på det der med de lange forhold på det tidspunkt. Jeg var ikke klar til det. Og jeg tror faktisk ikke, at vi var blevet gode sammen dengang. Jeg skulle lige vokse lidt mere, fortæller Tine Gøtzsche til BILLED-BLADET.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/goe_3.jpg
 (Foto: Jesper Sunesen)

Parret har det altid sjovt sammen. Her er de i huset i Mygdal i Nordjylland, hvor Mads bor til daglig, mens Tine har sin bolig i Valby, (Foto: Jesper Sunesen)

I 2000 krydsedes deres veje igen tilfældigt, og her fortalte Mads, at han var ved at skabe sig en familie. Han fik tre børn, som i dag er 12, 15 og 16 år.

Er der ikke en til mig?

Samtidig adopterede Tine sønnen Jakob fra Etiopien. Han er i dag 18 år.

Frøken Gøtzsche besluttede at blive mor på egen hånd, da hun i mange år troede, hun ikke skulle have sig en mand. Hun troede ikke, at hun var “sådan en, man forelskede sig i på lang sigt”.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/goe_5.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Da Tine var 35 år adopterede hun sin elskede søn, Jakob, fra Etiopien. I dag er han 18 år. (Foto: Kaspar Wenstrup)

– Det har aldrig været noget med, at det var synd for mig, eller at jeg ikke var noget værd. Jo, måske lidt, da jeg var yngre. Da kunne jeg godt tænke: “Er der ikke også en til mig?” Men i mange år har det mere været et “matter-of-fact”, en konstatering af, at sådan er min livssituation altså. Og jeg har det jo godt. Jeg har Jakob, og vi har et dejligt liv. Og så er det jo skønt, når der er lidt flirt indimellem. Hvilket der jo er, fortæller Tine Gøtzsche til SØNDAG.

Mere end bare venner

I 2017 begyndte Tine og Mads Nygaard at skrive sammen, de mødtes, og den ene kop kaffe tog den næste. De begyndte at ses ofte, og en dag, da Mads skulle på en længere tur i efteråret 2017, skrev Tine en sms til ham: “God tur, min ven.”

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/goe_4.jpg
 (Foto: Jesper Sunesen)

I Mygdal er der dejligt fredeligt, og Tine nyder at være i landsbyen sammen med Mads og hunden Chili. (Foto: Jesper Sunesen)

– Så bliver han sgu sur. “Hvorfor skriver du ven om mig?”, spørger han. “Vi er oceaner mere end det.”

Og så overgiver jeg mig. Jeg har fået en kæreste. En mand, fortæller Tine til SØNDAG.

Bor hver for sig

Lige siden har de to været kærester, og de får stadig tusindvis af sommerfugle i maverne, når de ser hinanden. Tine og Mads bor nemlig i hver sin ende af landet. Han i Mygdal ved Hjørring i Nordjylland og hun i Valby ved København.

– Mads skal være der, hvor hans børn er, og jeg skal være her, hvor min søn og mit arbejde er. Så har vi den store fornøjelse, at vi ses, når vi kan ses. Det betyder til gengæld, at vi her, fire år inde i vores forhold, stadig er stormende, teenageagtigt forelskede, fordi vi ser hinanden så sjældent, afslører hun til ugebladet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/goe_2.jpg

Parret fortæller både deres egen kærlighedshistorie i den nye bog “Da jeg mødte dig”, og derudover har de interviewet 10 andre par.

Tine Gøtzsche og Mads Nygaard har netop udgivet bogen “Da jeg mødte dig”, som handler om 11 meget forskellige pars fortællinger om at finde og finde ud af kærligheden. Ud over deres egen kærlighedshistorie har de interviewet 10 andre par, bl.a. entertainerne Sussi og Leo og skuespilleren Preben Kristensen og stylisten Søren Hedegaard.

null

Sponsoreret indhold