Kendte18. juni 2019

Godt nyt! Brite har opfundet koncertbrille til lave mennesker

Et britisk geni har fremstillet koncertbrillen, der kan hjælpe alle små-høje folk med at få det hele med, når der er koncert
https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2019-06-18_kl._10.21.24.png

Kender I det? Man har brugt det meste af ugen – ja, måneden – på at glæde sig. Man har endda fundet en ok plads midt i mængden. Men ak og ve. Man kan intet se!

Ja, glæden ved at være små-høj (eller lav) til en koncert er som regel svær at finde. For selv om det selvfølgelig er musikken, der er højdepunktet, ville det da aldrig være helt dårligt at kunne se, hvem det er, der står på scenen.

Men nu er der langt om længe godt nyt.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2019-06-18_kl._10.21.24.png

Her er brillen til alle dem, der ville ønske, de var 30 cm højere. Foto: Dominic Wilcox

En genial englænder er nemlig kommet med en genial opfindelse: Koncertbrillen til alle, der ville ønske, at de var lige 30 cm højere.

Manden bag den smarte og høje brille hedder Dominic Wilcox, og han fortæller på sin hjemmeside, at han fik ideen, da han selv var til koncert.

- Jeg stod til en koncert og vendte mig om, hvor jeg så en kvinde, der dansede rundt, men som ikke kunne se bandet. Det gav mig inspirationen til at designe en måde, hvorpå folk kan se trods forhindringer som høje folk som mig.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2019-06-18_kl._10.21.37.png

Her er brillen til alle dem, der er små-høje og hader at stå og se ingenting til en koncert. Foto: Dominic Wilcox

Koncertbrillerne har han valgt at kalde One Foot Taller, fordi de giver dig lige præcis en fod, svarende til 30,48 centimeter, højere udsyn. Smart!

Inden du jubler alt for højt, må vi hellere advare dig om, at de endnu ikke er i handlen. De har nemlig først lige været udstillet på Microsoft Surface’s Extraordinary Solutions.

Men med så genial en idé er vi ikke i tvivl om, at de snart er at finde i handlen (og udsolgt på rekordtid).

Sponsoreret indhold