"The Godfather" bliver til en tv-serie

Foto: MEGA

Når den nye streamingtjeneste Paramount+ bliver lanceret næste år, så bliver det i selskab med premieren på en ny "The Godfather"-serie. 

Det har den amerikanske producent ViacomCBS onsdag bekræftet. Det skriver Deadline

Den kommende serie skal baseres på den den Oscar-vindende producer Al Ruddys oplevelser med at lave den første "The Godfather"-film, der havde premiere i 1972. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Diane Keaton (th.) i rollen som Kay Adams og Al Pacino i rollen som Michael Corleone. Pacino medvirkede også i "The Godfather II" (1974) og "The Godfather III" (1990). 

"The Godfather"-serien bliver altså ikke en direkte adaptering af den populære film, men i stedet historien om, hvordan filmen blev til.

Serien kommer til at bestå af ti episoder og er skrevet af Michael Tolkin, der blandt andet er kendt for sit arbejde som manuskriptforfatter på serien "Ray Donovan". 

Den oprindelige "Godfather"-film, der er instrueret af Francis Ford Coppola, vandt adskillige Oscars. Blandt andet for bedste film og bedste manuskript, mens hovedrolleindehaveren Marlon Brando sikrede sig statuetten for bedste mandlige skuespiller. 

Paramount+ og dermed også den kommende "Godfather"-serie forventes at få premiere i 2021. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close