Kendte13. marts 2023

Gnags mister endnu et familiemedlem

Det aarhusianske band har mistet sin kyndige altmuligmand
I sidste uge kom det frem, at guitarist i Gnags Per Christian Frost var gået bort i en alder af 68 år. I dag skriver Peter A.G så på sin Instagram-profil, at bandet også har mistet deres altmuligmand, Max. nbsp;
I sidste uge kom det frem, at guitarist i Gnags Per Christian Frost var gået bort i en alder af 68 år. I dag skriver Peter A.G så på sin Instagram-profil, at bandet også har mistet deres altmuligmand, Max.
 Foto: Per Lange/Ritzau Scanpix

Forsangeren i det danske band Gnags, Peter A.G., deler mandag formiddag en trist nyhed på sin Facebook-profil.

Bandet har mistet deres hemmelige våben i form af altmuligmanden Max Herman Koitzsch.

Han gik bort søndag efter kort tids sygdom.

Max bliver beskrevet, som manden, der fik alt til at ske, når Gnags optrådte.

– Max påtog sig enhver opgave, dedikeret, koncentreret og altid med et kort nik. Opgaven modtaget og forstået! Som crew har alle deres specifikke opgaver på en tour.

– Men uden Max og alle de roller, han påtog sig, ville tingene ikke have gledet så smurt. Vi kunne regne med ham, altid på pletten. ’Hvor er Max?’ – ’Spørg Max’ – ’Send Max’ – ’Max ordner det’. Sådan en limstift er uundværlig og taknemmeligt værdsat i et band, skriver Peter A.G. blandt andet.

Det er det andet dødsfald inden for meget kort tid, som Aarhusbandet er ramt af.

I sidste uge kom det frem, at guitaristen Per Christian Frost var gået bort.

– Jeg forstår det ikke. Jeg forstår det slet, slet ikke. Per Frost er død. Hvad? Han sov stille ind lørdag nat. Gik i seng i strålende humør. Vågnede aldrig op, skrev Peter A.G. i et Facebook-opslag den 6. marts.

Sponsoreret indhold