”Glee”-stjerne Jenna Ushkowitz er endelig blevet gift

Foto: MEGA

Den 35-årige ”Glee”-skuespillerinde Jenna Ushkowitz kunne i weekenden endelig få æren af at gå ned ad kirkegulvet.

Det sker, efter at kæresten, David Stanley i starten af august måned sidste år valgte at stille det helt store spørgsmål – hvor han heldigvis fik et ”ja tak” fra skuespillerinden.

Brylluppet fandt sted lørdag den 24. juli ved en smuk, udendørs ceremoni i Los Angeles, det fortæller hun i et nyt interview med Brides Magazine.

- Vi flyver på en lyserød sky og er bare så taknemmelige for, at vi ikke var nødsaget til at rykke vores bryllup, men at vi var så heldige at få en dag, som vi begge havde drømt om. Det var en kæmpe gave at kunne dele den uforglemmelige dage med vores venner og familie, lyder det fra den nybagte brud.

På sin Instagram-profil har hun med sine mere end 1 million følgere desuden også delt de glædelige nyheder.

- Den ALLERMEST magiske dag, skriver hun blandt andet til billedet, hvor hun og manden ses stråle i deres brudetøj med et glas velfortjent alkohol i hånden.

Artiklen fortsætter under opslaget

Frygtede aflysning

På grund af corona, så var parret dog nødt til at fravælge en del til den store dag, forklarer hun i interviewet, og at de helt til den store dag var i tvivl om ”brylluppet vi forestillede os nogensinde ville kunne ske”.

Det vigtigste for parret var dog, at de havde mulighed for at have deres familie ved deres side – noget der i sidste ende lykkedes.

Artiklen fortsætter under opslaget

Parret har været kærester de sidste tre år, efter at de mødte hinanden på dating appen ”Hinge”.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close