Kendte14. april 2022

Glæder du dig også? Her kan du se den nye "The Kardashians"-serie

Vi har ventet med spænding på den kommende Kardashians-serie, der har premiere i dag
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Heldigvis gik der ikke længe, før Kardashian-klanen annoncerede, at de snart var klar med et spritnyt realityshow.

Denne gang bliver det dog ikke i samarbejde med E!, men med den amerikanske streamingtjeneste Hulu, og selvom det hele ikke bliver nøjagtigt det samme som før, så bliver det dog et glædeligt gensyn med hele K-holdet i form af Kim, Kourtney, Khloe, Kendall, Kylie og ikke mindst momageren Kris.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/the-kardashians-teaser-1641026721.png
 Foto: Hulu/Disney+

(Foto: Hulu)

Det er endnu ikke meget, vi ved, om realityserien, men Kardashian-familien har allerede delt en lille teasertrailer i forbindelse med nytåret, og nu er der begyndt at dryppe endnu mere fra den kommende Kardashian-serie.

Onsdag kunne danske Disney+ nemlig dele en række nye billeder af de smukke Kardashian-Jenner-kvinder på Instagram, og dermed står én ting helt klart: Vi kan glæde os til at se "The Kardashians" på streamingtjenesten Disney+, når serien har premiere.

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Hvad med Kourtney og Travis?

Hvornår det helt nøjagtigt bliver, ved vi endnu ikke, men baseret på de mange billeder i Instagram-opslaget, er det nærmest sikkert, at vi kan se frem til at opleve en højgravid Kylie, en forretningsorienteret Kris og en nyforelsket Kourtney.

Kim Kardashian har også tidligere afsløret, at fans ikke har set det sidste til Scott Disick. Kourtneys ekskæreste og baby-daddy rykker nemlig med over til Hulu.

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Optagelserne til den nye realityserie har eftersigende været i gang siden september, hvilket betyder, at fans muligvis også kan se frem til at se, hvordan den romantiske forlovelse mellem Kourtney og kæresten Travis Barker udspillede sig.

Det er ikke bekræftet, hvorvidt trommeslageren rent faktisk kommer til at medvirke i den nye serie, men Kimmy K har i hvert fald ikke afvist det.

- Jeg har ærlig talt ikke talt med dem om det, men jeg går ud fra, at han er med, fordi han er sådan en stor del af Kourtneys liv, lød det fra fra Skims-grundlæggeren, da hun i september besøgte Ellen DeGeneres.

Se nytårsteaseren til "The Kardashians" her:

Sponsoreret indhold