Giver ikke op: Kris Jenner blander sig i Kim og Kanyes skilsmisse

For en måned siden kunne fans af Kardashian-klanen se måbende til, mens den ene avisoverskrift efter den anden bragte nyheden om en kommende skilsmisse mellem Kim Kardashian og Kanye West.

Men det er således ikke alle, der er enige i beslutningen om, at hele verdens Kimye nu for alvor kaster håndklædet i ringen. Og det gælder særligt momager Kris Jenner.

Det skriver The Sun.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: MEGA

Ifølge den mellemste Kardashian-søsters mor bør Kim Kardashian og den garvede ordsmed i den grad forsøge at finde en løsning på deres ægteskabelige problemer. Og i den forbindelse er en skilsmisse således ikke en mulighed.

- Kris er ikke klar til at give op og ved, at Kim virkelig vil have det til at fungere og holder stadig fast i den lille chance, der er for at de kan redde trådene ud, lyder det angiveligt fra en kilde, der desuden understreger, at familiens overhoved ligeledes føler, at Kanye dog har brug for hendes hjælp.

Noget tyder altså på, at Kris Jenner i første omgang blander sig for at støtte og hjælpe sin ”Keeping Up With the Kardashians”-datter.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Kim Kardashian sammen med mor Kris Jenner tilbage i november 2017. Foto: MEGA

I første omgang forlød det, at Kris Jenner trak sig fra ægteskabskrisen for at lade parret få plads og løse deres problemer selv – men at hun således nu træder til for at hjælpe dem med at ”navigere i situationen”:

- Hun følte, at det var tid til at hjælpe Kim med at vise Kanye, at familien kommer først, lyder det videre fra kilden, der angiveligt har indgående kendskab til Kardashian-familien.

Men det er dog ikke alle, der ligefrem er begejstrede for Kris Jenners indblanding:

- Problemet, som Kris står over for, er, at Kanye ikke virker interesseret i øjeblikket. Han har andre ting på tallerkenen, forklarer kilden, der uddyber, at den succesfulde rapper på nuværende tidspunkt fokuserer på sin musik og sin skolinje.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close