Kendte6. oktober 2022(opd. 7. oktober 2022)

Gisele Bündchen smider vielsesringen efter hyr af skilsmisseadvokater

Der er ingen tvivl om, det vist kun går én vej for supermodellen Gisele Bündchen og ægtemanden, Tom Brady
Gisele Bündchen og Tom Brady
Gisele Bündchen har smidt vielsesringen.
 Foto: MEGA

Det er mindre end en måned siden, den 42-årige supermodel Gisele Bündchen indrømmede, at ægteskabet mellem hende og NFL-stjernen, Tom Brady var på glatis.

Længe har rygterne da også floreret om, hvorvidt de to var på vej til at gå fra hinanden, men i interviewet svarede hun ikke konkret på, hvorvidt det skulle være sandheden, men at de to havde deres udfordringer.

Tidligere onsdag lød det dog, at parret havde hyret hver deres skilsmisseadvokat, og nu er Bündchen desuden blevet spottet uden sin vielsesring på.

Det skriver mediet PageSix, der kan bringe billederne, hvor det er ganske tydeligt, at supermodellen er bar på sin ringfinger.

Artiklen fortsætter under opslaget

Billederne af Bündchen er blevet taget i Miami, hvor hun set sammen med hende og Bradys børn, Benjamin på 12 og datteren Vivian på ni på vej hen mod et træningscenter.

Det er angiveligt anden gang i denne uge, supermodellen ses uden sin vielsesring.

Parrets forhold har været på usikker grund de seneste måneder, efter Tom Brady besluttede ikke at trække sig fra sporten.

Artiklen fortsætter under billedet

Gisele Bündchen og Tom Brady
Gisele Bündchen fotograferet sammen med ægtemanden, Tom Brady, der kun 40 dage efter sin pensionserklæring fra NFL besluttede, han ville tilbage til sporten.
 Foto: MEGA

– Jeg troede virkelig aldrig, at det kunne blive enden på dem. Men det ser sådan ud, lyder det indledende fra en kilde tæt på parret til det amerikanske medie.

– Jeg tror ikke, at de kan komme tilbage fra det. De har begge hyret advokater, og de undersøger, hvad det vil betyde for dem at gå fra hinanden, hvem der får hvad, og hvordan deres økonomi vil være.

Hverken Bündchen eller Brady har endnu kommenteret på rygterne om deres mulige brud.

Sponsoreret indhold