Kendte24. marts 2024

Gisele Bündchen afviser utroskabsrygter: – Det er løgn

I 2022 blev Tom Brady og Gisele Bündchen skilt, og ikke længe efter begyndte utroskabsrygterne at svirre. Nu tager den brasilianske model endelig bladet fra munden
Gisele Bündchen afviser nu, at hun skulle have været Tom Brady utro med hendes jiu-jitsu-instruktør Joaquim Valente, som i 2024 officielt blev hendes nye kæreste.
Gisele Bündchen afviser nu, at hun skulle have været Tom Brady utro med hendes jiu-jitsu-instruktør Joaquim Valente, som i 2024 officielt blev hendes nye kæreste.
 Foto: Charles Sykes/AP/Ritzau Scanpix & MEGA

LÆS OGSÅ: Farvel, Elon Musk: Grimes viser ny musikerkæreste frem

Efter 13 år som ægtepar, blev Gisele Bündchen, 43, og Tom Brady, 46, skilt i 2022.

Knap et halvt år efter skilsmissen udtalte den brasilianske supermodel, at skilsmissen har været hård og beskrev den som ”en død og en genfødsel.”

Meget kort efter skilsmissen begyndte de første rygter at florere om, at Gisele Bündchen allerede var kommet videre fra Tom Brady.

Hun skulle nemlig date Joaquim Valente, som er Bündchens jiu-jitsu-instruktør.

Selv om de rygter allerede florerede i de amerikanske medier i november 2022, var det først i år, at People skrev, at Joaquim Valente og Gisele Bündchen er blevet kærester.

Faktisk havde de været kærester siden juni 2023, men da Valente har været Gisele Bündchens jiu-jitsu-instruktør, imens hun var gift med Tom Brady, har flere medier spekuleret i, hvorvidt årsagen til skilsmissen har været, at hun har været Tom Brady utro.

Men det rygte afviser Bündchen endelig selv.

Det gør hun i et interview med The New York Times.

– Det er løgn. Jeg vil virkelig ikke gøre mit liv til en historie.

I interviewet kommenter hun også generelt på de kritiske rygter, som hun mener, at kvinder særligt er ofre for efter et brudt forhold eller ægteskab.

– Det er noget, som sker for mange kvinder, som bliver beskyldt, når de har modet til at forlade et usundt forhold og bliver stemplet som ”utro”.

– Ingen ved hvad der virkelig er sker mellem to personer. Kun de to, som er i forholdet.

Tom Brady har da også gjort sit for at prøve at komme videre fra ægteskabet med Gisele Bündchen.

Først blev NFL-legenden koblet sammen med Kim Kardashian, og ikke længe efter tilbragte Irina Shayk en weekend hjemme hos Tom Brady.

Sidstnævnte opstod der dog et stort trekantsdrama med, og det fik i sidste ende store konsekvenser.

Sponsoreret indhold