Gilli er blevet gift: Her er min kone

Gilli er en af de største danske artister lige nu

Gilli er en af de største danske artister lige nu

Foto: Helle Arensbak/Ritzau Scanpix

Mystikken omkring Danmarks måske største rapper lige nu, Gilli, har alle dage været stor.

Siden han i 2014 fik sit store gennembrud med EP'en "Ækte Vare", kan det nærmest tælles på én hånd, hvor mange gange han har givet et interview.

Heller ikke på hans velbesøgte Instagram-profil med 155.000 følgere deler Gilli særlig meget ud af sit privatliv til sine mange fans. På det punkt er hitmageren helt tavs.

Gennem de seneste år er populariteten hos den 28-årige Rødovre-fyr, og det har også medført, at der florerer en del rygter om ham.

Mange har det seneste år spekuleret i, om Gilli, hvis borgerlige navn er Kian Rosenberg Larsson, er blevet gift og har fået barn. Det ene bekræfter rimsmeden nu.

Artiklen fortsætter under billedet...

Gilli har også givet den gas som skuespiller i filmen "Ækte Vare". En film, som han også skrev flere sange til (Foto: Thomas Laursen)

På sin Instagram-profil giver rapperen fra Vestegnen langt om længe svar. Og ja, han ser ud til at være en gift mand.

Gilli har nemlig delt et billede på sin story, hvor han står sammen med en kvinde, hvis ansigt er blevet dækket af et stort hjerte.

Henover billedet har hitmageren skrevet "Wifos", hvilket man må gå ud fra er slang for 'wife', altså kone og hustru. Samtidig er billedet dekoreret med en stor emoji af en vielsesring.

Det knuser formentlig en masse pigehjerter derude, som er håbløst forelskede i rapperen, som altså nu er en gift mand.

Selv hvis han ikke var gift, så var Gilli nok ganske svær at få fingrene i for danske kvinder. I et interview med urban-podcasten "Uden Filter" har han nemlig tidligere afsløret, at han er flyttet til Spanien.

- Jeg er i gang med at flytte til Spanien, afslører Gilli, da snakken falder på hans kommende bopæl i podcasten "Uden Filter".

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close