Gigi Hadid langer ud efter YouTube-stjerne: Du er irrelevant

Foto: MEGA

Supermodel Gigi Hadid gik direkte i kødet på Jake Paul, efter YouTuberen søndag svingede verbalt ud efter Hadids kæreste og tidligere One Direction-medlem, Zayn Malik.

- Blev næsten nødt til at sætte Zane fra 1 direction på plads, fordi han er en lille fyr og har en attitude, skrev Jake Paul i et Twitter-opslag, som han senere har slettet.

- Zane, jeg ved, du læser det her. Stop med at være vred, fordi du kom alene hjem til dit røv store hotelværelse. 

Jake Paul, der har næsten 20 millioner følgere på YouTube, og som hverken kan stave til Zayn eller One Direction, skrev i endnu et tweet, at Malik også begyndte at råbe og skrige, og at han desuden havde ondt af dem, der havde været barnestjerner. 

Zayn Malik har ikke svaret på Pauls kommentarer, men det har den 24-årige Gigi Hadid til gengæld. 

- Lol, fordi han ikke har lyst til at hænge ud med dig og dit pinlige crew af YouTube-groupier? Alene hjemme med hans bedste venner som en respektfuld konge, fordi han har mig, søde. Uberørt af din irrelevante, grimme røv. Gå i seng, skriver Hadid i sit svar til YouTuberen.

Se Hadids svar til Jake Paul her:

Det er bestemt ikke første gang, Gigi Hadid beviser, at hun ikke finder sig i hvad som helst. 

Til modeugen i Milano i 2016 langede hun fysisk ud efter provokatøren Vitalii Sediuk, da han forsøgte at løfte hende. 

- Ærlig talt, jeg følte, at jeg var i fare, og jeg havde al ret til at reagere, som jeg gjorde, sagde hun senere i et interview med Lena Dunham.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close