Gigi Hadid deler nyt billede af datteren

Modellen Gigi Hadid er efter nyheden om, at hun er blevet mor for første gang, blevet overhældt med gaver og blomster fra sine mange kendisvenner. 

Den 25-årige supermodel har fredag delt en række billeder af de mange gaver og blomster, hun blandt andet har fået tilsendt fra musikveninden Taylor Swift og fra designervennen Tommy Hilfiger. 

Og Gigi Hadid snyder ikke sine følgere for at et lille billede af sin nyfødte datter.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Det er strømmet ind med gaver og blomster fra parrets kendte venner. Designeren Tommy Hilfiger er blandt dem, der har sendt Gigi Hadid en buket. Gigi har tidligere samarbejdet med Tommy Hilfiger i forbindelse med en designkollektion. (Foto: Instagram / Gigi Hadid)

Den lille pige, hvis navn endnu ikke er blevet afsløret, er iklædt en Versace-sweatshirt fra "tante Donatella" (Donatella Versace, red.). 

Den lille pige er også puttet godt ind i et lyserødt tæppe, som Gigi Hadids datter har fået tilsendt af den 30-årige Taylor Swift. 

- Og tante Taylor har lavet det her, skriver Gigi til opslaget på sin Insta Story. 

Da Gigi Hadid og det forhenværende One Direction-medlem Zayn Malik torsdag blev forældre for første gang var det med stor jubel, at det glade par kunne dele nyheden på de sociale medier. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Billedet af den nyfødte lille pige, hvis ansigt parret endnu ikke har vist frem. (Foto: Instagram / Gigi Hadid)

- At beskrive med ord, hvordan jeg har det lige nu, ville være en umulig opgave. Den kærlighed, jeg føler for det her lille menneske, er ude af min forstand. Jeg er taknemmelig for at kende hende, stolt over at kalde hende min og taknemmelig for det liv, vi skal have sammen, lød det fra Zayn.

- Vores pige gjorde os selskab på jorden i weekenden, og hun har allerede ændret vores verden. Så forelsket, var supermodellens ord om sin lille datter.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close