Kendte11. februar 2021

"Gift ved første blik"-stjerne er blevet mormor i en alder af 35 år

Ning Surasiang - der var med i sjette sæson af den australske udgave af "Gift ved første blik" - er i en alder af 35 blevet mormor
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2021-02-11_kl._11.22.43.png
 Foto: Instagram / ning_sura85

Det er de færreste, der i en alder af 35 år kan kalde sig bedstemor. Men det kan Ning Surasiang, der deltog i sjette sæson af den australske udgave af "Gift ved første blik".

Tirsdag aften afslørede tv-stjernen, at hendes 17-årige datter Kia er nedkommet med en lille pige.

På sin Instagram roser Ning, der har thailandske aner, sin førstefødte for hendes præstation: Hendes datter lod nemlig hende nemlig være med til fødslen.

Artiklen fortsætter under billedet

- Så stolt af min ældste datter, som gjorde noget, jeg aldrig ville kunne gøre. Tak, fordi du havde mig med sammen med dig, så jeg kunne være vidne til den mest fantastiske, smukke og rå oplevelse, som en fødsel er, fortæller hun og tilføjer:

- At se ens baby få en baby var en følelsesmæssig oplevelse for os alle, men du sparkede røv, min skat! Kia, du er en hård negl. Ord kan ikke beskrive, hvor stolt jeg er af dig. Du klagede ikke, ikke en eneste gang sagde du, at du ikke kunne gøre det.

Ning Surasiang er også mor til Kobi på ni og Kai på seks. I "Gift ved første blik" blev hun smedet sammen med den ti år ældre Mark Scrivens, men tv-ægteskabet holdt ikke.

Siden er hun rykket videre med Kane Micallef, som hun mødte på Tinder.

Sponsoreret indhold