”Gift ved første blik”-par viser deres nye hjem frem

Michael og Kathrine var med i \

Michael og Kathrine var med i "Gift ved første blik" i 2018 og er stadig gift den dag i dag.

Foto: Hanne Juul

Kathrine Kelså Harders og Michael Kelså Harders så hinanden for første gang, da de sagde ja til hinanden tilbage i 2018. Og vi har fulgt dem i tykt og tyndt, da de sammen nød både bryllupsrejse og flyttede sammen.

Dengang flyttede sammen ind hos Kathrine, men nu har de altså endelig fundet deres drømmebolig i Aarhus. Nærmere bestemt Viby J.

De to har boet sammen i den nye lejlighed i fem måneder nu, og nu hvor vi alle lever i en tid, hvor det er bedst at blive indendøre, viser Kathrine altså lejligheden frem på Instagram.

I videoen er det tydeligt at se, at der både er plads til Michaels små figurer og gamerstol, som jo som bekendt havde stor betydning for ham.

Men der er også sneget sig et lille ekstra værelse ind, hvor der er plads til en lille ny.

- På et tidspunkt flytter der en roommate ind, der er meget ung. Det er en, der græder rigtig meget, spiser rigtig meget, koster rigtig meget og som ikke betaler husleje, siger Kathrine i vidoen.

Michael får dog hurtigt indskudt, at de altså (endnu) ikke venter barn.

Så selv om de ikke fandt deres ønskede hjem i ”Beliggenhed Beliggenhed Beliggenhed”, så formåede de selv at finde frem til den bolig, hvor deres familie skal vokse.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close