Kendte22. november 2019

"Gift ved første blik'-Michael i skærm-comeback

Michael, der er kendt for sin deltagelse i "Gift ved første blik", skal være med i et nyt dating-program
https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2019-10-01_kl._14.04.42.png
 (Foto: DR/Nicolas Cosedis)

Michael og Christina fra ”Gift ved første blik” havde seks turbulente uger i ægteskabs-eksperimentet, hvor Christina endte med at blive gravid under programmet.


Efterfølgende valgte Christina at få en abort.

Selvom det har været en vild periode for Michael Sommer, så er han klar til at finde kærligheden i et nyt dating-program.

Det fortæller realitystjernen til Ekstra Bladet.

- Jeg har lige været gennem castingen på et nyt program, men jeg kan desværre ikke sige noget om det. Det er meget hemmeligt. Men jeg er i hvert fald blevet valgt, så jeg skal i gang med i optagelserne om et par uger. Hvornår det bliver sendt, ved jeg faktisk ikke, men jeg vender tilbage på skærmen. Og jeg kan godt afsløre, at programmet er en slags dating-program, så det handler om, at jeg igen skal prøve at finde kærligheden, lyder det fra Michael Sommer.

Michael har fået flere tv-tilbud i kølvandet på sin deltagelse i "Gift ved første blik".

- Jeg havde egentlig ikke tænkt, at jeg skulle være med i flere programmer, men efter deltagelsen i "Gift ved første blik" er jeg blevet tilbudt at medvirke i mange programmer. Til sidst tænkte jeg bare, at det da kunne være meget sjovt at prøve noget mere af. Jeg har dog også sagt nej til en del programmer. Blandt andet "Middag med min ex" på TV2, hvor jeg sagde, jeg kun ville være med, hvis det var sammen med Christina, men det ville Christina ikke. Jeg tænkte ellers, at det kunne være en god måde at få snakket tingene igennem, fortæller Michael Sommer.

Sponsoreret indhold