Kendte7. november 2020

”Gift ved første blik”-deltager smittet med corona

Seerdarlingen Kathrine fra hit-programmet "Gift ved første blik" er blevet ramt af coronavirus. Gemalen Michael er testet negativ
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kathrine Kelså Harders, der i DR’s populære datingeksperiment ”Gift ved første blik” blev gift med Michael Harders, har ligget syg med corona de sidste seks dage.

Det skriver tv-deltageren på sin Instagram fredag aften.

”Så kom corona også til mig,” skriver hun indledende i opslaget.

Selvom hun ikke er sikker på, hvor hun kan have været blevet smittet, så mistænker hun en tur i Viby Centret, hvor hun var på sin fødselsdag.

”Det er nok den dårligste og samtidig mest mindeværdige fødselsdagsgave, jeg nogensinde har fået. Så lige en ekstra opfordring herfra til at holde god hygiejne."

Billigt sluppet

Ifølge Ekstra Bladet fik Kathrine symptomer søndag, hvorefter hun meldte sig syg fra jobbet som lærer mandag.

Testsvaret kom onsdag aften, og hun var slet ikke overrasket.

- Jeg var mere overrasket over, at hans test var negativ, end at min var positiv, siger hun om manden Michaels test, hvor ingen coronavirus kunne påvises.

Siden søndag aften har hun da også være yderst påpasselig og opført sig om, hun var smittet.

Artiklen fortsættes:

https://imgix.seoghoer.dk/20181001_wen_-_kathrine_gosvig_35.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Kathrine, der nu er sygemeldt fra jobbet som lærer, fik symptomer efter en tur i Viby Centret. Hun mener ellers selv, hun har været flittig med sprit og mundbind. Foto: Kaspar Wenstrup

Kathrine fortæller desuden, at hun nok er sluppet billigt. Havde der ikke været tale om en verdensomspændende pandemi, havde hun nok bare taget nogle piller, for så at gå på arbejde alligevel.

Kathrine Kelså Harders er sygemeldt, mens Michael arbejder hjemme i forvejen, så nu er tv-parret isoleret sammen i lejligheden lidt udenfor Aarhus, mens coronaen driver over.

Sponsoreret indhold