Kendte30. november 2023

"Gift ved første blik"-deltager Line Winther Lindtorp har fundet kærligheden

Line Winther Lindtorp kunne tidligere bekræfte overfor SE og HØR, at hun datede en gammel flamme. Nu har parret taget forholdet til det næste niveau
Line fandt ikke kærligheden i ”Gift ved første blik”, men den har hun sidenhen fundet i en gammel flamme. 
Line fandt ikke kærligheden i ”Gift ved første blik”, men den har hun sidenhen fundet i en gammel flamme.
 Foto: Snowman Productions/DR

Det var ikke just kærlighed ved første blik, da Line Winther Lindtop og Mark Worsten blev smedet sammen i DR-programmet.

For efter fem uger sammen valgte parret at smide håndklæde i ringen - da Line Winther Lindtorp manglede "gnisten og dybden".

Siden har tv-deltageren fundet gnisten med en gammel flamme, som hun nu kalder for sin kæreste.

Det fortæller Line Winther Lindtorp til Billed Bladet.

DR-kendissen er dog ikke klar til at sætte navn på den heldige fyr.

- Jeg tror lige, jeg holder navnet for mig selv lidt endnu, da kærestetitlen stadig er ret ny, men jeg kan røbe, at han er fra Odense og 33 år, fortæller hun til mediet.

Stor overraskelse

Mark Worsten og Line Winther Lindtorp var ellers Danmarks yndlingspar, da "Gift ved første blik" tidligere på efteråret løb over skærmen.

Men pludselig tog forholdet mellem dem noget af en drejning - og det kom som et chok for seerne og ikke mindst Mark Worsten selv.

- Vi har fire gode uger, men så fornemmer jeg, at Line begynder at spejle sig i de to andre par, og det er for alvor dér, vores relation tager en drejning, fortalte han dengang til SE og HØR.

Sponsoreret indhold