Kendte18. december 2019

"Gift ved første blik"-deltager indtager berygtet knaldeprogram

Michael Sommer, der ledte efter kærligheden i DR-programmet ”Gift ved første blik”, er nu klar til mere tv – denne gang er han med i den nye sæson af ”Ex on the beach”
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/skaermbillede_2019-10-01_kl._13.58.46.png
 (Foto: DR/Snowman Production)

Det gik ikke stille for sig, da Michael Sommer tidligere på året lod sig blive ”Gift ved første blik”. Hans ægteskab med Christina var således noget turbulent og endte med, at de gik hver til sit – og at Christina blev gravid og fik en abort.

Det turbulente tv-ægteskab har dog ikke skræmt den 28-årige fyr væk, når det kommer til tv-programmer. Han er således klar til endnu engang at tone frem i tv – denne gang i et berygtet knaldeprogram.

Til Ekstra Bladet bekræfter Discovery Networks således, at den populære fyr er med i den nye sæson af ”Ex on the Beach”:

- Jeg kan bekræfte, at vi har Michael Sommer med i 'Ex on the Beach', mere vil jeg dog ikke afsløre på nuværende tidspunkt andet, end at seerne roligt kan glæde sig til den nye sæson, der får premiere til foråret, siger pressechef Lena Bøgild til Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/michael_fra_gift_ved_foerste_blik_pg.jpg
 (Foto: Peter Grosen)

Michael er klar til endnu mere reality. Foto: Aller Media

Selv har Michael Sommer ikke været så åbenmundet om sit nye tv-program, men afslører dog, at flere tv-programmer har forsøgt at gafle ham, blandt andet TV 2-programmet ”Middag med min ex”:

- Jeg har dog også sagt nej til en del programmer. Blandt andet ’Middag med min ex’ på TV2, hvor jeg sagde, jeg kun ville være med, hvis det var sammen med Christina, men det ville Christina ikke. Jeg tænkte ellers, at det kunne være en god måde at få snakket tingene igennem, fortæller han til Ekstra Bladet.

Det er blot få dage siden, at Michael afslørede, at han havde fået en ny kæreste. Læs den historie her.

Sponsoreret indhold