Kendte15. juni 2020

George Floyds datter får vild gave af Barbra Streisand

Midt i en særdeles svær tid har Barbra Streisand givet den seksårige datter til afdøde George Floyd, Gianna Floyd, en gave for livet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/01834_kopi.jpg
 Foto: MEGA / Instagram

Gaven kommer fra den amerikanske sangerinde og skuespiller Barbra Streisand, der har foræret lille Gianna aktier i Walt Disney Company.

- Tak for min pakke, Barbra Streisand. Jeg er nu en Disney-aktionær takket være dig, skriver Gianna Floyd på sin Instagram-profil i et opslag, hun delte søndag.

Gianna har desuden delt en række billeder af sig selv med dokumenterne, der viser, at hun nu kan kalde sig en vaskeægte aktionær hos Walt Disney.

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Den 78-årige Barbra Streisand har derudover også foræret Gianna to af sine albums, "My Name Is Barbra" fra 1965 og "Color Me Barbra" fra 1966.

Selvom Disney ikke længere giver deres aktionærer gratis adgang til Disneyland - og det er jo nok det, man primært vil have, når man er seks år - så kan aktierne på længere sigt vise sig at være en enorm gave.

Disney-aktionærer kan nemlig godt forvente at kunne tjene godt på investeringen. Ifølge CNBC kan en investering på 1.000 dollars efter ti år være mere end 4.600 dollars værd.

Det vides ikke, hvor mange aktier, Gianna har fået af Barbra Streisand, men det er sandsynligvis nok til, at smilet på den seksårige pige vil være endnu større om ti år.

Gaveregn fra Kanye West

Disney-gaven er ikke det eneste, Gianna har modtaget. I sidste uge blev det offentliggjort, at Texas Southern University havde tildelt hende et fuldt stipendium, hvis hun vælger det universitet, når hun bliver gammel nok.

Den amerikanske rapper Kanye West har også grundlagt en opsparing i Giannas navn, der skal dække alle hendes udgifter, når hun skal på college. Derudover har West doneret to millioner dollars til familien.

Giannas far, George Floyd, mistede den 25. maj livet i en alder af 45. Det skete, efter en betjent havde anholdt ham og placeret sit knæ på Floyds hals i otte minutter og 46 sekunder. Længe nok til at Floyd mistede bevidstheden og efterfølgende mistede livet.

Betjenten, Derek Chauvin, er nu anklaget for mordet på Floyd. Tre andre betjente, Thomas Lane, Tou Thao og J. Alexander Kueng, er også anklaget i sagen.

Sponsoreret indhold