Kendte 25. maj 2019

George Clooney frygter for sin families sikkerhed

George Clooney frygter for sin families sikkerhed, efter hans hustru, menneskerettighedsadvokaten Amal Clooney, nu har taget sin første sag mod terrororganisationen ISIS til retten
(Foto: MEGA)

Hollywoodikonet George Clooney frygter for sin families sikkerhed, efter hans hustru – den britisk-libanesiske menneskerettighedsadvokat Amal Clooney – nu skal i gang med sin første sag mod terrororganisationen ISIS.

41-årige Amal Clooney vil i den kommende tid repræsentere den 23-årige Nadia Murad, som siger, hun blev taget til fange af ISIS-krigere og solgt som sexslave tilbage i 2014.

Nu håber Amal Clooney, at hun kan få sagen bragt for den internationale domstol i Haag, så Nadia Murads kidnappere kan blive dømt.

Både Amal Clooney og ægtemanden George ved, at Amals kamp mod terrororganisationen gør hele familien – der også tæller tvillingerne Alexander og Ella fra 2017 – til potentielle terrormål.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: MEGA)

Amal og George Clooney blev forældre til tvillinger i 2017. Foto: MEGA

Til Scott Feinbergs “Awards Chatter”-podcast udtaler 58-årige George Clooney ifølge Daily Mail:  

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Min kone tager nu sin første sag mod ISIS til retten. Så har mange bekymringer. Reelle, store sikkerhedsbekymringer, som vi må håndtere på næsten daglig basis.

- Vi ønsker ikke, at vores børn skal blive et mål, så det er noget, vi må fokusere på. Men vi skal også leve vores liv, så vi gemmer os ikke i hjørnet, fortæller George Clooney i podcasten.

Foruden arbejdet som menneskerettighedsadvokat blev 41-årige Amal Clooney i april udnævnt til Britain's Special Envoy on Media Freedom.

Amal Clooney skal i den forbindelse sidde som medformand for et panel af juraeksperter, hvis formål er at bekæmpe love, der forhindrer journalister i at udføre deres arbejde samt at beskytte dem.

 

Sponsoreret indhold