Geo i voldsom ulykke: Faldt ned fra fire meters højde

(Foto: Aller Media)

Normalt er der kun smil og grin at spore hos Geo.

Men de sidste 16 dage har komikeren - der bærer det borgerlige navn Christian Geo Heltboe - ikke haft meget at smile over: han har nemlig været i stærke smerter.

For 16 dage siden faldt den 45-årige komiker fire meter ned under noget husligt arbejde derhjemme.

I faldet pådrog han sig grufulde skader og flere alvorlige brud.

Nu deler han så billeder fra sygesengen og afslører de skader, han nu kæmper med:

-  De seneste 16 dage har jeg været godt og grundig sengeliggende pga. husligt arbejde i 4 meters højde - som jeg så faldt ned fra. Sååå brækkede sgu armen 3 steder, min skulder, slog hul i benet, slog hovedet og alt muligt andet, skriver Geo som kommentar til billederne, som han delte på sin instagram-profil onsdag formiddag.

Faldet kom yderst ubelejligt for komikeren. To dage inden var hans lille datter Saga nemlig kommet til verden:

- Så jeg har ikke været til megen hjælp med vores lille datter, Saga, som var 2 dage da det skete eller med vores søn, Mattis, på 17 måneder

- Heldigvis har vi haft familie boende fra day 1 siden som har hjulpet med alt nyd. fx billeder hvor min søster vasker mit hår med et decilitermål i sofaen, lyder det fra komikeren, som altså også har delt et billede, der viser søsteren i gang med at vaske hans hår.

Han tilføjer, at ulykken også betyder, at han ikke kommer, når der i aften afholdes Zulu Comedy Galla i Operaen.

Da Geo var 36 år, fik han konstateret testikelkræft. Han blev opereret, fik fjernet sin testikel og blev efterfølgende erklæret kræftfri.

Et halvt år senere vendte kræften dog tilbage – denne gang i den ene lunge. I den forbindelse gennemgik komikeren et kemoforløb.

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close