Geo er blevet far

(Foto: Thomas Laursen)

Geo har ekstra meget at grine af for tiden, da den 43-årige komiker er blevet far.

Det skriver stjernen på sin Instagram.

"Livet er sgu da helt fantastisk med grådkvalt stemme kan jeg med stor stolthed fortælle at min søde fantastiske kone, Lægen Fra Århus, og jeg har fået den fineste lille bette søn," skriver Geo i opslaget.

Geo skriver ligeledes på Instagram, at det har været en hård kamp for parret at få en lille baby.

Uønskede aborter og feritilitetsbehandling har desværre været en del af parrets liv de senere år.

"Og for dælen hvor har han været ønsket. Faktisk...og desværre nåede vi at bruge alle vores fertilitetsforsøg i offentligt regi, opnåede flere graviditeter og desværre lige så mange uønskede aborter," skriver stjernen i opslaget.

Geo fortæller også, at barnet kom ud med benene først, og så sender komikeren en stor tak til personalet på Herlev Hospital. 

"Tak til min super kone for at være VERDENS sejeste og føde ved sædefødsel (numsen først på baby) Og tak til Herlev Fødeafdeling for at være ultra professionelle", skriver en tydelig glad Geo.

Geo fik i 2009 en datter sammen med sin daværende hustru, og efter skilsmissen bor hun således halv tid hos sin mor og halv tid hos sin far.

Se opslaget nedenunder: 

View this post on Instagram

Livet er sgu da helt fantastisk med grådkvalt stemme kan jeg med stor stolthed fortælle at min søde fantastiske kone, Lægen Fra Århus, og jeg har fået den fineste lille bette søn Og for dælen hvor har han været ønsket. Faktisk...og desværre nåede vi at bruge alle vores fertilitetsforsøg i offentligt regi, opnåede flere graviditeter og desværre lige så mange uønskede aborter. Så vi forlod fertilitetsmarkedet med beskeden: “Vi tror ikke på I kan få børn sammen, så I skal overveje æg - eller sæddonor.” Og livet ville så, da vi havde fundet en fantastisk kvinde, som var villig til at give os sit æg - blev hun selv gravid, (til ikke ægcyklus-kyndige producerer man ikke æg under graviditeten og formentlig heller ikke så lang tid der ammes), så vi havde pludselig 1 1/2 år ekstra ventetid, hvilket virkede ulideligt. Jeg foreslog min søde kone, at vi brugte ventetiden til at prøve at blive gravide via en privatklinik og så bede til alle tænkelige guder om, at det ville lykkes. Og som den opmærksomme læser kan se, så ligner Mattis, Lars Ulrich - ja ham fra Metallica Og det er ikke et tilfælde. Mattis er nemlig “bagt” i Lars Ulrichs barndomshjem, hvor fertilitetsklinikken ligger. Så i princippet føler Lægen Fra Århus og jeg at vi har fået barn med Lars Fra Metallica - bliver ikke større Tak til min super kone for at være VERDENS sejeste og føde ved sædefødsel (numsen først på baby). Og tak til Herlev Fødeafdeling for at være ultra professionelle og kyndige omkring netop sådan en fødsel. Og tak til Mattis’ storesøster, Effie, for at sætte mit hår elsker jer alle

A post shared by geocomedy (@geocomedy) on

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close