Kendte6. marts 2024

Genoveva Casanova forklarer fravær: Havde brug for fred og ro

Efter måneders radiotavshed er Genoveva Casanova nu 100 procent tilbage. Hun takker for støtten og forklarer, hvorfor hun har haft trukket stikket
Genoveva Casanova på kunstudstilling i 2016.
Genoveva Casanova på kunstudstilling i 2016.
 Foto: Gtres/AP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Genoveva Casanova fortsætter mystisk og bizar opførsel: Hvorfor gemmer hun sig?

En række bizarre billeder ramte forleden nettet, da 47-årige Genoveva Casanova med overtøjet over hovedet blev "smuglet" ind til tv-optagelser.

Nu har piben fået en anderledes, offentlig lyd. I sit første opslag på Instagram siden november, melder den spanskkendte mexicaner nu om fuld tilbagevenden efter længere tid under jorden.

– Hej alle sammen! Her er jeg tilbage, skriver socialiten til et opslag på Instagram, hvor hun på to billeder poserer med en golden retriever.

Og tiden må have sneglet sig af sted, mens Genoveva Casanova har holdt superlav profil. I hvert fald er det ikke kun de sidste fire måneder, hun adresserer – hun kører 12.

– Jeg vil gerne takke alle de mennesker, der har holdt af mig det sidste år, dem, der har forstået mit fravær og min stilhed og dem, der har sendt mig kærlighed og støttebeskeder. I aner ikke, hvor meget det betyder for mig … Mange tak!

Genoveva Casanova afviser alle påstande om, at hun og kronprins Frederik har et romantisk forhold.
Genoveva Casanova har afvist alle påstande om, at hun og kronprins Frederik har et romantisk forhold.
 Foto: Gtres/Splash/Ritzau Scanpix, Hanne Juul

Herefter forklarer hun, hvorfor hun siden november har forsøgt at gå under radaren.

– Det har været et par måneder, hvor jeg havde brug for fred og ro, men jeg gør allerede mit bedste for langsomt at kunne vende tilbage til mit normale liv og opfylde mine arbejdsforpligtelser.

Se opslaget her:

Der har været massiv mystik omkring kong Frederiks besøg i Madrid sidste år, hvor han blev set i selskab med Genoveva Casanova.

Selv om hun beskriver deres forhold som udelukkende venskabeligt, har hun flygtet fra pressen – og gemt sig under sit halstørklæde – mens spanske medier ikke har holdt sig tilbage med spekulationer om en potentiel romance med Danmarks nye regent.

Så sent som i januar lød meldingen fra en spansk journalist, at "Frederik er eller var forelsket i Genoveva".

Sponsoreret indhold