Kendte6. april 2020

Genial video: Søltoft samler danske kendte i "Imagine"-parodi

I Hollywood går stjernerne sammen om Lennon-klassiker, men i Danmark kan vi også være med
https://imgix.seoghoer.dk/20190807_wen_-_smuk_304.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Coronasituationen har gjort fællessang til et stort set dagligt indslag, og overalt i hele verden synger kendte med hinanden gennem små selvproducerede telefonvideoer.

Men det er som om, der er én sang, der har manglet både under Philip Fabers morgensang, på internettet og på balkonerne ude i landet.

Sådan lægger komiker Ruben Søltoft op til en perlerække af danske kendisser, der på hans instagram synger titelmelodien til "Postmand Per."

Sammen med komiker-kollega Magnus Millang og musiker Annika Aakjær har han samlet en række morsomme mennesker til at fremføre børnesangen på den absolut sjovest tænkelige facon.

- Når man tænker fællessang, så tænker man jo på sange, der har en særlig kulturel klangbund, starter Aakjær, hvorefter Millang tager over:

- Der er mange gode derude, men der er særlig én, vi mangler.

Herefter går stjerneparaden i gang og den udødelige sang bliver "smukt" fremført af de kendte, der holder behørig afstand til hinanden.

Melvin Kakooza, Niels Hausgaard, Simon Kvamm, Tobias Dybvad og "Klovn"-duoen Casper og Frank, samt en masse andre har varmet stemmerne op og sendt deres bidrag, som er en åbenlys parodi på en trend, der startede hos den amerikanske skuespiller Gal Gadot.

I midten af marts gik hun forrest i en flok af megastjerner og sang John Lennon-klassikeren "Imagine". Men det var ikke alle steder, corona-sangen faldt i god jord.

Flere anklagede Gadot og de andre for at være både dårlig og upassende. Stenrige kendisser, der synger om en verden uden grådighed og ejendele kan godt klinge hult, hvis man spørger internettet.

Også en dansk udgave - hvor der bliver sunget "Imagine" og ikke "Postmand Per" - er lavet. Her optræder tidligere medlem af gruppen Juice, Anne Rani sammen med en række danske kendisser.

Sponsoreret indhold