Kendte16. april 2021

Geggo har indtaget farligt naturlægemiddel

Bryggen-stjernen Geggo har indtaget et naturlægemiddel fra ’HUSK’, der sættes i forbindelse med tre dødsfald
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

TV-personligheden Geggo er blevet lettere nervøs, efter hun har opdaget, at hun har indtaget et af naturlægemidlerne fra ’HUSK’, som nu er sat i forbindelse med tre dødsfald.

Statens Serum Institut udsendte i går en pressemeddelelse, hvor de pointerede, at man skal smide produkterne ud eller levere dem tilbage til butikken, hvis man har dem stående derhjemme.

Naturlægemidlerne kædes sammen med et alvorligt salmonellaudbrud herhjemme, og Statens Serum Institut meldte torsdag ud, at der udover de tre døde også er 19 indlagte og 33 syge.

https://imgix.seoghoer.dk/geggo_siger_fra.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Tv-stjernen Geggo er blevet nervøs, efter hun har indtaget et naturlægemiddel fra 'HUSK'. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Man skal derfor tjekke et bestemt ’batch,’ hvis man har det stående derhjemme. Og det har Stephanie Karma Salvarli, også kendt som Geggo.

”Og lige nøjagtig dét batch har jeg 2 stående af i skabet, og har indtaget af den ene, i en uges tid. Great”, skriver hun på sin Instagram-profil.

"Tilbagekaldelse af kosttilskuddet HUSK Psyllium Mavebalance Basic kapsler batch nr. 505433 med udløbsdato 30.09.2023 pga. risiko for indhold af salmonella", står der i den pressemeddelelse, hun har lagt op på Instagram.

Og det kan blive meget alvorligt, hvis man indtager naturlægemidlet.

”Det er et alvorligt og stort udbrud med mange syge og både indlagte og dødsfald. Derfor vil vi gerne opfordre alle, der har HUSK-produkter hjemme hos sig, til at tjekke, om de ligger inde med nogle af de ramte produkter”, siger epidemiolog Luise Müller fra Statens Serum Institut (SSI).

Man skal tjekke, om man ligger inde med:

- Naturlægemiddel HUSK Psyllium-frøskaller, kapsler

- Kosttilskuddet HUSK Psyllium Mavebalance Basic, kapsler

Sponsoreret indhold