Kendte5. februar 2024

Geeti Amiri gift i weekenden: Spontant bryllup

I weekenden sagde debattør, forfatter og TV 2-kendis Geeti Amiri ja til sin kæreste
I weekenden sagde debattør, forfatter og TV 2-kendis Geeti Amiri ja til sin kæreste
I weekenden sagde debattør, forfatter og TV 2-kendis Geeti Amiri ja til sin kæreste Jonas.
 Foto: Hanne Juul

Et lille intimt og spontant bryllup gjorde i weekenden Geeti Amiri lykkelig.

Debattøren og forfatteren sagde nemlig ja til manden i hendes liv, Jonas, i lørdags på Københavns Rådhus.

- Vi holdt det bare med vores allernærmeste. Det var fuldstændig ned i gear og ikke noget overgearet hurlumhej, siger Geeti Amiri, som du lige nu kan nyde i TV2-programmet ”Shaolin”.

Sidste efterår friede hendes kæreste Jonas til hende, men da bryllupsforberedelserne gik i gang, opstod der uoverensstemmelser. Ikke mellem Geeti og Jonas, men med Geetis mor.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-02-05/skaermbillede-2024-02-05-kl.-14.09.39.png
I weekenden sagde debattør, forfatter og TV 2-kendis Geeti Amiri ja til sit livs kærlighed Jonas.
 Foto: Privat

- Min mor ville jo gerne have det her store bombastiske arrangement, men jeg var sådan: det kommer ikke til at ske, fordi jeg ikke har lyst overhovedet. Det handler om at fejre det med vores nærmeste og ikke om at holde en kæmpe fest for at markere det for alle mulige andre bekendte, siger Geeti Amiri, der har rødder i Afghanistan og derfor er vokset op med traditionelle muslimske bryllupper med mange gæster.

Derfor besluttede hun sig for at droppe forberedelserne og brylluppet, men for et par uger siden kom hendes kæreste med en fantastisk ide.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-02-05/skaermbillede-2024-02-05-kl.-14.09.58.png
Geeti Amiri og Jonas valgte - ganske spontant - at lade sig gifte i weekenden.
 Foto: Privat

- Jonas sagde: ”Skal vi ikke bare gøre det så spontant som overhovedet muligt, så der ikke er for mange, der kan have meninger om det”? Så det gik vi med, siger Geeti om sin mand, som hun kalder meget sød og tålmodig.

Parret inviterede efter den borgerlige vielse deres nærmeste ud at spise på en restaurant på Frederiksberg, og derefter tog de selv på hotel i Nyhavn.

- Det var ligesom det skulle være. Jeg var virkelig taknemlig og lykkelig for dagen, også taget i betragtning af, hvor hurtigt vi har fået planlagt det, siger Geeti Amiri, der også kan berette, at hendes mor synes, dagen var fantastisk.

Sponsoreret indhold