Kendte25. januar 2022

"Game of Thrones"-stjerne raser over "Snehvide"-filmatisering

Peter Dinklage, der især er kendt fra rollen som Tyrion Lannister i hitserien ”Game of Thrones”, ser bestemt ikke frem til live action-udgaven af den ikoniske Disney-film
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/snehvide.png
 Foto: MEGA

- Hvad fuck laver I, mand?

Sådan lyder det kontante spørgsmål fra den 52-årige amerikanske skuespiller Peter Dinklage, som retter skyts mod Disney, der for nyligt annoncerede, at et remake af ”Snehvide og de syv dværge” er på vej.

Endnu er det uvist, hvem der skal spille rollen/rollerne som de dværge, som den unge Snehvide søger ly hos.

Et skridt tilbage

Men mon ikke man i hvert fald fra Disneys side lige skal genoverveje en ekstra gang, hvis man havde tænkt sig at spørge Dinklage – der er en af verdens absolut mest benyttede og berømte væksthæmmede skuespillere.

- Det er virkelig med al respekt for alle, men jeg blev lidt overrasket over, at Disney var meget stolte over, at de havde castet en latino-skuespiller i rollen som Snehvide. Men man fortæller stadig historien om ”Snehvide og de syv dværge”, siger Peter Dinklage i et interview i podcasten ”WTF with Marc Maron.”

- Træd lige et skridt tilbage, og kig på hvad I egentlig laver her, lyder hans opfordring til tegnefilmsgiganten.

Ikke højrøstet nok

Det bliver ”West Side Story”-skuespilleren Rachel Zegler, der har colombianske aner, der skal spille hovedrollen som den unge prinsesse Snehvide, mens Gal Gadot, der er kendt fra titelrollen i de seneste ”Wonder Woman”-film, der skal spille den onde heks, der spørger, hvem der er den smukkeste til lands – og som ofte får et skuffende svar.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/mega812054_004.jpg
 Foto: MEGA

Det er den kun 20-årige Rachel Zegler, der skal spille Snehvide (Foto: MEGA)

- På den ene side er man progressiv, og på den anden side laver man en fucking tilbageskuende historie om syv dværge, der bor i en hule sammen. Hvad fuck laver I, mand? Har jeg intet gjort for at fremme den gode sag? Jeg er tilsyneladende ikke højrøstet nok,” siger Peter Dinklage.

Skuespilleren, der især er kendt i rollen som den Tyrion Lannister i ”Game of Thrones”, hvor også hans karakter må slås en del med omgivelsernes fordomme, ser dog ingen grund til nødvendigvis at sløjfe ”Snehvide”-projektet helt og aldeles.

- Hvis de fortæller historien om ”Snehvide” på en cool og progressiv måde, så er jeg klar. Så er jeg all in, lyder det fra Peter Dinklage.

Den 52-årige skuespiller er selv snart aktuel i den musikalske dramafilm "Cyrano".

Sponsoreret indhold