Kendte10. oktober 2022

"Game of Thrones"-stjerne Lena Headey gift: Se alle de kendte gæster

Skuespilleren, der er kendt for sin ikoniske rolle som Cersei Lannister i "Game of Thrones", blev i sidste uge gift i Italien
Det er Lena Headeys andet ægteskab.
Det er Lena Headeys andet ægteskab.
 Foto: Vince Bucci/AP/Ritzau Scanpix

Lena Headey, der er kendt for at spille den nådesløse dronning Cersei Lannister i "Game of Thrones", er blevet gift. Det skriver Daily Mail.

Den 49-årige skuespiller gav "Ozark"-stjernen Marc Menchaca sit ja under et stort anlagt bryllup i Puglia i Italien torsdag i sidste uge, og hun havde naturligvis inviteret sine nærmeste kolleger fra "Game of Thrones".

Af billeder, der florerer på de sociale medier, kan man se, at Sophie Turner, der spillede Sansa Stark, var inviteret. Med sig havde hun kendisgemalen Joe Jonas.

Også Peter Dinklage, der spillede Tyrion Lannister, og danske Nikolaj Coster-Waldau, der spillede Jaime Lannister, var naturligvis også at finde til festlighederne. Ligesom Emilia Clarke, der spillede Daenerys Targaryen, og Conleth Hill, der spillede Varys, også var med til at fejre kærligheden med deres kollega.

Billeder fra gæsternes stories viser desuden, at poplegenden Rick Astley også spillede en eller anden form for rolle til brylluppet.

Headey har dannet par med Menchaca siden 2020, og nu er de altså mand og kone.

Her ses Lena Headey med Marc Menchaca. 
Her ses Lena Headey med Marc Menchaca.
 Foto: MEGA

Skuespillerens første ægteskab var med musikeren Peter Paul Loughran, som hun blev gift med i 2007 og skilt fra i 2013. Sammen har de sønnen Wylie på 11 år.

Headey har desuden datteren Teddy, som hun fik med kæresten Dan Caran i 2015. De to gik fra hinanden i 2018.

Sponsoreret indhold