"Game of Thrones"-stjerne: Jeg elsker at være i karantæne

Sophie Turner med manden Joe Jonas.

Sophie Turner med manden Joe Jonas.

(Foto: MEGA)

I et nyt interview med tv-værten Conan O'Brien kan den 24-årige skuespiller afsløre, at det der med hjemmekarantæne på ingen måde er et problem for hende. Det er det til gengæld for hendes mand. 

- Jeg er en introvert, jeg er et hjemmemenneske. Hvis jeg kunne blive hjemme hele dagen, så ville jeg gøre det, så det her er super for mig, siger hun og fortæller desuden, at den eneste grund til, at hun forlader sit hjem er for at lufte parrets hund.

Til Conan siger hun også, at hun har svært ved at forstå, hvorfor det er så svært for nogle mennesker bare at blive hjemme.

- Det eneste, du skal gøre, er at blive hjemme og drikke dig fuld derhjemme. 

I modsætning til Sophie Turner, så har manden, Joe Jonas, det noget værre. For ham er hjemmekarantænen nemlig det rene fængsel. 

- Joe og jeg... Alt lader til at falde ud til min fordel, fordi Joe er en social sommerfugl, og jeg har svært ved at låse ham fast og bare bruge tid med mig. Det er som et fængsel for ham, men for mig er det skønt. 

I løbet af hjemmekarantænen er Joe Jonas begyndt at lege DJ på sin Instagram, og det har gjort det en anelse svært for skuespilleren at arbejde. 

- Det er meget, meget højt, mens jeg prøver at læse mine manuskripter.

Sophie Turner og Joe Jonas venter deres første barn sammen. Selvom parret ikke officielt har annonceret, at de skal være forældre, så er de flere gange blevet spottet i butikker, hvor de har købt babytøj- og møbler.

Se hele interviewet med Sophie Turner på her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close