Galleri: Fisk & Fri er fyldt med nøgne sild

Hvem der bare var en død nil-aborre

Hvem der bare var en død nil-aborre

Foto: Fisk og Fri Olivier Portrait

Hvis du tror, at bladet for lystfiskere, Fisk & Fri, er meget mere end et nørdet magasin fyldt med blink og brakvand, så har du fuldstændig ret. Bladets hjemmeside, fiskogfri.dk, bugner af smukke kvinder iført fisk, måske en fiskestang - men ellers intet andet.

I smækker belysning foreviget af en nøjsom, tysk fotograf, som har specialiseret sig på området.

Gode sild, kunne man kalde pigerne, men det gider vi ikke. Vi vil meget hellere høre chefredaktør og ihærdige lystfisker, Jens Bursell forklare:

- Normalt kobler man ikke lystfiskeri med afklædte kvinder, for lystfiskere antages ofte at være skæggede, gamle mænd. Men siden med de nøgne kvinder er en af vores mest besøgte, og den er flere gange gået ned på grund af alt for meget trafik, siger redaktøren og svælger en stund i de mange smukke fisk på sin hjemmeside.

Redaktøren forklarer også, hvorfor pigerne kun findes på nettet og ikke i det trykte blad:

- Vi forsøgte sidste år den 1. april at bringe et billede af en nøgen pige med en fisk i bladet, hvor vi opfordrede danske piger til at stille op. Vi fik ikke en eneste henvendelse, men masser af vores ældre læsere var ikke så tilfredse. Derfor kan man kun se pigerne på hjemmesiden, siger Jens Bursell og må lige konsultere sin hjemmeside endnu en gang.

Både karper, sandarter, gedder og afrikanske tigerfisk har lagt deres skællede kroppe til billederne. Få inspiration til at fange laks her.

Se galleri her

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close