Kendte7. marts 2024 (opd. 7. marts 2024)

Gal Gadot deler babyglæde på Instagram

Den 38-årige skuespiller har netop delt et billede og nyheden om hendes fjerde barns ankomst, som har været en dyb hemmelighed
Selvom graviditerene til tider har været hårde for Gal Gadot, er hun klar til flere børn.
Selvom graviditerene til tider har været hårde for Gal Gadot, er hun klar til flere børn.
 Foto: Michael Tran/AFP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Gal Gadot elsker at føde

Hollywoods egen superheltinde, Gal Gadot, har netop overrasket sine fans med nyheden om, at hun er blevet mor for fjerde gang.

Den 38-årige "Wonder Woman"-stjerne afslørede på Instagram, at hun har holdt sin graviditet hemmelig, men nu er stolt mor til en lille pige ved navn Ori.

I sit opslag på de sociale medier deler Gadot et billede, hvor hun kærligt holder sin nyfødte datter og fortæller, at navnet Ori på hebraisk betyder "mit lys".

Skuespilleren beskrev graviditeten som udfordrende, men at den lille ny har bragt "en overflod af lys og taknemmelighed" ind i familiens liv.

I et interview med InStyle i 2022 talte Gadot netop om sin oplevelse med fødsler og sit ønske om at være en ung mor, selvom hun indrømmer, at graviditeterne har været hårde for hende med symptomer som kvalme og migræne.

Gadot, som allerede er mor til tre piger, Alma, Maya og Daniella, med sin ægtemand Jaron Varsano, tilføjer i sit opslag med en snert af humor:

"Velkommen til huset fuld af piger, daddy er også ret cool."

Fans og kolleger fra underholdningsindustrien har været hurtige til at sende deres lykønskninger til familien.

Blandt de mange hilsner er der varme ord fra Aaron Paul, Lily Aldridge og Vanessa Carlton, der ønsker familien tillykke med den glædelige nyhed.

Sponsoreret indhold