Kendte14. december 2022

Gæst faldt om med hjertestop: TV 2 tilbyder krisehjælp

TV 2 tilbyder nu krisehjælp til de mange, der overværede, at en person onsdag aften faldt om med hjertestop ved den røde løber
En person er onsdag aften faldet om med hjertestop. 
En person er onsdag aften faldet om med hjertestop.
 Foto: SE og HØR

SENESTE: Omkring 20.10 meddelte TV 2, at personen er i bedring. Læs hele historien her.

Årets store TV 2-show ”De største øjeblikke” tog onsdag aften en uhyggelig drejning – kort inden showet skulle gå i gang.

Her faldt en af gæsterne om med hjertestop ved den røde løber i Operaen. Det dramatiske øjeblik - og de voldsomme scener efterfølgende - blev overværet af mange.

Derfor tilbyder TV 2 nu krisehjælp til dem, der måtte have brug for det.

- Det er selvfølgelig en stor forskrækkelse for dem, der har overværet det, og der er tilkaldt krisehjælp for personale og andre, der skulle have brug for det, oplyser TV 2 i en mail til SE og HØR.

Personen faldt om, mens den røde løber var i gang, og mens mange af de kendte ankom sammen med familie og venner. Ifølge SE og HØRs oplysninger var personen, der faldt om, et familiemedlem til et af gæsterne.

- Familien har nu meddelt, at vedkommende er i bedring, oplyser TV 2 videre i sin mail til SE og HØR.

SE og HØR var i gang med at sende live fra den røde løber, da personen faldt om. SE og HØR afbrød straks live-sendingen, lige som TV 2 også hurtigt valgte at aflyse den røde løber.

I stedet bad tv-kanalen alle om at tage plads i salen.

Her blev det besluttet at fortsætte optagelserne til programmet, hvor Cecilie Beck, Abdel Aziz Mahmoud og Melvin Kakooza er værter.

Sponsoreret indhold