Kendte13. juni 2020

Fyret "Vanderpump Rules"-stjerne Stassi Schroeder er gravid

Den nu forhenværende "Vanderpump Rules"-stjerne Stassi Schroeder er gravid med sit første barn
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/stassi-schroeder.png
 Foto: MEGA

Det har ikke været en god til for karrieren, hvis man hedder Stassi Schroeder. Eller hvis man gerne vil på turné med sine foredrag. Eller hvis man gerne vil giftes med sin kæreste, men ikke kan på grund af corona.

Til gengæld kan realitydivaen nu glæde sig over, at hun venter barn med kæresten Beau Clark. Det skriver Us Weekly.

Den 31-årige "Vanderpump Rules"-stjerne blev spottet i Los Angeles med stor cardigan, der skulle forsøge at dække babybulen til.

Stassi med kæresten Beau:
Artiklen fortsætter efter billedet...

Hverken Stassi eller kæresten Beau har bekræftet nyheden endnu.

Nyheden om den 31-årige "Vanderpump Rules"-stjernes graviditet kommer få dage, efter det blev offentliggjort, at hun er blevet fyret fra den populære realityserie.

Fyringen skete, efter det kom frem, at Stassi sammen med sin forhenværende veninde Kirsten Doute havde meldt deres kollega Faith Stowers til politiet for en kriminel handling, hun faktisk ikke havde begået.

Stassi har sidenhen undskyldt, men det var altså ikke nok. På trods af, at hændelsen fandt sted for flere år siden, er både Stasse og Kirsten blevet fyret for racistiske og ufølsomme kommentarer.

Efter otte sæsoner som medvirkende i "Vanderpump Rules" er det altså forbi for Stassi, der desuden også lige har fået aflyst sin kommende turné.

Sponsoreret indhold