Kendte 2. august

Fyret Herlufsholm-rektor har fået nyt job

Eleverne på Næstved Gymnasium får nu glæden af Mikkel Kjellberg
Mikkel Kjellberg skal fremover undervise eleverne på Næstved Gymnasium i kemi og matematik.

Mikkel Kjellberg skal fremover undervise eleverne på Næstved Gymnasium i kemi og matematik.

Foto: Tobias Kobborg/Ritzau Scanpix

Mikkel Kjellberg blev fyret som rektor på eliteskolen Herlufsholm i maj, efter TV2 viste dokumentaren Herlufsholms Hemmeligheder. Nu har han fået et nyt job, erfarer Sjællandske Medier.

Mikkel Kjellberg skal være lærer på Næstved Gymnasium og HF i kemi og matematik. Det fremgår af gymnasiets hjemmeside, hvor der er et billede af ham.

Sjællandske Medier har forsøgt at få en kommentar fra både Mikkel Kjellberg, rektor på Næstved Gymnasium og HF Marianne Bollerup Neuer og formand samme sted Annemette Palmqvist. Det er ikke lykkedes endnu.

De forsvandt

Mikkel Kjellberg var ansat på Herlufsholm i henved 20 år og var en modvillig rektor fra 2020, til han blev fyret i maj i år.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Han blev kraftigt kritiseret for sin optræden i den omtalte dokumentar og for ikke at have håndteret de mangeårige problemer med mobning og krænkelser på skolen.

Siden han blev fyret, har hele bestyrelsen stukket halen mellem benene, og er forsvundet fra skolen og den offentlige opmærksomhed.

Den nu tidligere formand Torben von Lowzow har udpeget den nye formand tidligere højesteretsdommer Jon Stokholm og er derefter gået under radaren.

Jon Stokholm er nu i gang med at finde en gruppe nye bestyrelsesmedlemmer og en ny rektor.

Sponsoreret indhold