Kendte16. marts 2021

Fy for fanden: Rapper Trey Songz spytter to kvinder i munden

En yderst gusten video af den 36-årige rapper vækker både coronabekymring og forargelse
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/trey.jpg
 Foto: MEGA

En sær birkvirkning er dukket op hos flere mennesker efter et år med nedlukning, social afstand og en lumsk dødbringende virus, der har ligget som en tung dyne over hele verden.

Nu kan vi blive chokerede over filmkys, eller blot ved synet af gode gamle kram eller uforsigtige håndtryk.

Den følelse kan du så gange op en del gange, når du nu ser den relativt klamme video af rapperen og R&B-stjernen Trey Songz, med det borgerlige navn Tremaine Aldon Neverson.

Den er tilsyneladende knipset på et set, og her vælger den topløse 36-årige verdensstjerne altså at spytte to kvinder, som knæler foran ham, i munden.

Se klippet herunder - men vær lige opmærksom på, at den altså er ret fæl:

Det 13 sekunder lange klip går nu viralt, og selvom det i sig selv er et ulækkert syn, så lader det nu til, at det mestendels er coronaforargelsen, der bliver trigget hos folk.

Har selv været smittet

Mens flere argumenterer for, at kvinderne er selvstændige, voksne mennesker, der øjensynligt ar givet samtykke til den lille mundvandsleg, er der andre, der er yderst stressede over smittefaren.

Trey Songz var selv smittet med den frygtede virus i oktober 2020.

- Det faktum at denne mand har haft Covid-19, og nu spytter han disse to kvinder i munden, og de LADER ham gøre det. Pyha, nej tak, skriver en rystet Twitter-bruger.

Corona eller ej. Der er flere, der finder det frygteligt frastødende, at ”Slow Motion”-hitmageren sender en stor spytklat ned i gabet på de to kvinder.

- Hvor er det klamt og nedværdigende for kvinderne, skriver en anden.

Sponsoreret indhold