Kendte12. april 2023

Fundet nøgen på gaden: Nu er Amanda Bynes udskrevet fra psykiatrisk hospital

Den 37-årige skuespillerinde skal i stedet være i ambulant behandling
Amanda Bynes har ikke just haft det nemt, efter hun som teenager blev kendt i komediefilmen "She's the man".
Amanda Bynes har ikke just haft det nemt, efter hun som teenager blev kendt i komediefilmen "She's the man".
 Foto: Peter Kramer/AP/Ritzau Scanpix

For ganske få uger siden kom det frem, at Amanda Bynes var blevet indlagt på psykiatrisk afdeling, efter hun blev fundet splitterravende nøgen på gaden i Los Angeles.

Efterfølgende lød meldingen, at teenagestjernen havde boet på gaden i adskillige dage, før hun til sidst blev hjulpet af en forbipasserende bilist – og herefter indlagt på et psykiatrisk hospital.

Nu, tre uger senere, er Amanda Bynes så blevet udskrevet fra hospitalet og er ifølge lægerne klar til at vende tilbage til sin almindelige dagligdag.

Det skriver TMZ.

Ifølge det amerikanske medie blev “She’s the man”-skuespilleren udskrevet fra det psykiatriske hospital i det sydlige Californien mandag. Planen er dog, at Amanda Bynes fortsat skal være ambulant patient på stedet.

Personalet ønsker nemlig at sikre sig, at teenageidolet stadig får hjælp af læger og specialister, når hun nu flytter tilbage i sin egen lejlighed.

Amanda Bynes var indtil sidste år under et ni år langt formynderskab, hvor hendes mor fungerede som værge for hende.

Det ser dog altså ud til, at det er gået ned af bakke for skuespillerinden siden da.

Hendes tidligere forlovede, Paul Michael, har udtalt til amerikanske medier, at Amanda Bynes angiveligt ikke har taget sin medicin for sin bipolar lidelse i en periode, og at det således er årsagen til hendes opførsel.

Sponsoreret indhold