Kendte3. februar 2021

Frygt for sygdom: Cecilie Haugaard skal indlægges efter fødslen

Cecilie Haugaard og ægtemanden Christopher ved allerede, at de skal være indlagt et par dage, når deres nyfødte datter kommer til verden til marts
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Til marts bliver to til tre hos kendisparret Cecilie Haugaard, 30, og Christopher, 29.

Her nedkommer Cecilie nemlig med parrets første barn – en lille datter.

Parret ved dog allerede nu, at de skal blive de første dage på hospitalet. Den lille pige skal nemlig følges lidt ekstra tæt de første par dage.

Det fortæller Cecilie i et stort interview med ”To the moon honey”.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/bb-97439.jpg
 (Foto: Aller Media)

Parret er netop flyttet i hus. Før boede de i en større lejlighed på Christianshavn. Foto: Aller Media

Årsagen er, at Cecilie i slutningen af sit tredje semester pådrog sig en stafylokokinfektion i urinen, der betød, at hun skulle på penicillin. Det skal hun også, når hun føder – og efterfølgende skal deres lille pige også følges lidt ekstra tæt, fortæller Cecilie i interviewet:

- Ifølge hospitalet kan en stafylokok udvikle sig af ingenting, vi har alle sammen bakterien på huden. Jeg kan ikke mærke det, men bakterien kan overføres til babyen under fødslen. Det kan i værste fald udvikle sig til meningitis og andre slemme ting. Baby vil blive observeret, når hun bliver født for at sikre, at hun har det godt. Vi skal derfor også blive på hospitalet i 1-2 ekstra døgn, siger hun.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20170720_pg_groen_koncert_valby789-1.jpg
 (Foto: Aller Media)

Cecilie og Christopher bliver forældre til en lille pige om blot en måned. Foto: Peter Grosen

Stafylokokker er som oftest en ufarlig bakterie, der lever i huden. Den kan dog blive overført til nyfødte under fødslen, og så kan der være risiko for, at barnet udvikler meningitis. Det er blandt andet derfor, at parrets lille datter skal følges ekstra tæt den første tid.

Heldigvis har graviditeten ellers været både problemfri og smertefri for Cecilie. Hun har i stedet nydt at kunne se og mærke maven vokse.

- Jeg ved, at min krop gør lige præcis det, den skal, og jeg skal nok få min gamle krop tilbage igen. Chris har også været god til at sige, at han elsker, at jeg er 10 kg tungere. Jeg er grundlæggende taknemmelig for, at jeg overhovedet kan være gravid, og at min krop kan skabe et lille menneske, siger den kommende mor i interviewet.

null

Sponsoreret indhold