Kendte10. juli 2015

GOD STIL: Frisør klipper hjemløse i sin fritid

En overskudsagtig frisør i en australsk millionby bruger sin fritid på at ændre livet for byens mange hjemløse – ét gratis klip ad gangen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/hjemloesklip-mark-27_2.jpg
 Foto: Imgur.com / okonomiyaki

26-årige Nasir Sobhani arbejder fuldtid i en frisørsalon i nordvest kvarteret af Melbourne i Australien, men bruger sin ene fridag - hver uge - på at klippe og style de mænd og kvinder, som absolut ingen penge har, og som kun kan kalde gaden for deres hjem.

Nasir, der selv er tidligere stofmisbruger, kender alt det at leve hårdt og uden midler. Derfor har han stiftet projektet ”Clean Cut, Clean Start”, som sigter efter at hjælpe mennesker, som har brug for en ny chance.

- En hjemløs får ikke den opmærksomhed og respekt, som er nødvendig. Så bare det, at lade dem vide, at de rent faktisk er værdige nok til at omgås andre mennesker, er sådan set det primære formål med projektet, forklarer Nasir.

Mød nogle af de hjemløse, som Nasir har hjulpet - helt gratis - herunder.

https://imgix.seoghoer.dk/hjemloesklip-ganesh_2_0.jpg
 Foto: Imgur.com / okonomiyaki

Det her er Ganesh. Han begyndte med at tage heroin efter hans kæreste forlod ham – med deres fælles datter. Han tager sig af sin bror på fuldtid og arbejder hårdt på at blive stoffri.

https://imgix.seoghoer.dk/hjemloesklip-rachel-28_2.jpg
 Foto: Imgur.com / okonomiyaki

Det her er Rachel. Hun er 28 år og mor til et barn. Hun har boet på gaden siden hun var 13 år og har taget heroin siden hun var 15 år.

https://imgix.seoghoer.dk/hjemloesklip-chris-21_2.jpg
 Foto: Imgur.com / okonomiyaki

Det her er Chris. Han er 21 år, og har boet på gaden siden han var 10 år gammel. (Foto: Imgur.com / okonomiyaki)

https://imgix.seoghoer.dk/hjemloesklip-vic_2.jpg
 Foto: Imgur.com / okonomiyaki

Det her er Vic. Han kæmper med psykiske problemer, som højst sandsynlig skyldes stofmisbrug. (Foto: Imgur.com / okonomiyaki)

https://imgix.seoghoer.dk/hjemloesklip-carla-34_2.jpg
 Foto: Imgur.com / okonomiyaki

Det her er Carla. Hun er 34 år og mor til tre børn, som er blevet fjernet fra hende. Hun bruger stoffer for dulme smerten over, at hendes børn er blevet taget fra hende. (Foto: Imgur.com / okonomiyaki)

[node:aller-related-content]

Sponsoreret indhold