Kendte15. maj 2023

Frihed for Wilma! Harry Styles hjalp en dansk pige med at springe ud

Den britiske popstjerne kom en ung kvinde til undsætning. Og det udløste aftenens største bifald i Nordstern Arena i Horsens  
Harry Styles er der for sine fans. Også - eller måske særligt - når de skal have hjælp til at springe ud. 
Harry Styles er der for sine fans. Også - eller måske særligt - når de skal have hjælp til at springe ud.
 Foto: Ritzau Scanpix

Midt i koncerten med solen stående for lavt på himlen til at kunne komme indt til midten af Nordstern Arena i den østjyske by Horsens, stoppede den 29-årige popidol Harry Styles op.

Han spottede den unge dansker Wilmas skilt i mængden.

”Hjælp mig med at springe ud,” stod der på hendes medbragte skilt, og lige netop dette kvitterede Styles til stor begejstring blandt publikum på hans første koncert ud af i alt to på dansk jord.

Ligesom “As it Was”-stjernen før har gjort det i både London og i Milwaukee i den amerikanske delstat Wisconsin, skabte han et rørende ritual, der tillod danske Wilma at gå fra stadionkoncert ganske forandret.

I Soundvenues anmeldelse af koncerten – som de i øvrigt kalder for en ”gigantisk kærlighedsfest” – fremgår det, at Styles herefter fremtryllede et regnbueflag, som han skulle bruge.

– Når dette flag ryger over mit hoved, er du officielt sprunget ud, forklarede han ifølge musikmagasinet, før han løb over scenen til lyden af trommehvirvler.

Herefter var det officielt, publikum sikrede aftenens største bifald, og popstjernen råbte:

– Frihed for Wilma!

Så "gay", som det kan blive

Af videoer, der lystigt deles videre gennem fanprofiler på eksempelvis Twitter dagen derpå, fremgår det dog, at der tilsyneladende har været flere eksempler på danske fans, der fik hjælp af Harry til offentligt at luft deres seksuelle præferencer.

Søndag aften skete det igen.

– Det er så "gay" som det overhovedet kan blive, tak og tillykke, siger Styles til en fyr blandt publikum, som fik samme ceremoni som Wilma - blot med en skriggrøn fjerboa fremfor et pride-flag.

Begge koncerter over weekenden i Horsens fik blandede anmeldelser. Der var dog umiddelbart ikke den blitzsky stjernes problem - derimod havde han virkelig dårlig lyd imod sig. Ekstra Bladets anmelder skrev på baggrund af første koncert:

– Det buldrede og bragede. Det rungede og rallede. Det var uanstændigt og uhørligt.

Avisen mente slet og ret, at Harry Styles var blevet "mishandlet i Horsens".

Mon ikke dog vi i hvert fald vide en ting sikkert - Bettina Lidström, der sad klar på tribunen begge dage, har nok været godt tilfreds. For den 60-årige kvinde er det ikke ualmindeligt at tænke lidt på Harry Styles stort set hele dagen lang.

Sponsoreret indhold