”Fresh Prince of Bel-Air” vender tilbage i nyt format

Foto: MEGA

Hvis teksten: ”When a couple of guys who were up to no good started making trouble in my neighborhood” også lyder genkendeligt og godt i dine ører, så kan du glæde dig over at læse med her.

For den 51-årige ”Fresh Prince of Bel-Air”-stjerne Will Smith, der kan skylde en stor del af sin berømmelse for netop denne serie, har valgt at være executive producer, når 90’er-serien vender tilbage i et helt nyt format.

Dog er det ikke som serie, at hittet kommer igen, i stedet bliver det et ”mørkt” og ”barskt” drama -rapporterer både Page Six og Metro.

Sidste år udgav Morgan Cooper en trailer til en ny fan-film om den rappe fyr i LA, som netop havde twistet det komiske i serien til at portrættere, hvor tragisk historien egentligt er, og det var denne trailer, der fik Will Smith til at genoverveje historien.

Ifølge kilder tæt på Smith sagde han, det var ”en god ide at få en mere dramatisk version af Fresh Prince som den næste generation kan se”.

I serien spillede han blandt andet sammen med Alfonso Ribeiro, der spillede rollen som Carlton Banks og ikke mindst Tatyana Ali, der spillede rollen som Ashley Banks. Foto: MEGA

Se hele film-traileren herunder:

Ifølge The Hollywood Reporter, så vil det være Smiths eget firma, Westbrook Studios, som sammen med Universal TV vil følge filmen til dørs, og at både Netflix, HBO Max og flere streamingtjenester står klar til at sende den.

Den originale serie kørte fra 1990 til 1996 og portrætterede en ung fiktions Will Smith, der lige er flyttet til Bel-Air fra West Philadelphia, efter at han var lidt for involveret i en slåskamp.

Hvornår den nye version får premiere, og hvornår optagelserne starter, er der endnu ingen besked om.

Metro har forsøgt at få en kommentar fra Will Smiths repræsentant, men de har endnu ikke hørt tilbage på henvendelsen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close