Fremmed kvinde: Khloé Kardashians eks er far til mit barn

(Foto: MEGA)

For lidt mere end et år siden brød den 35-årige Kardashian-søster Khloé Kardashian forholdet til basketball-stjernen Tristan Thompson.

Det skete, da Thompson havde været utro med Khloés søster, Kylie Jenners, bedste veninde.

Men det er altså ikke hende, der hævder, at Tristan Thompson har et ekstra barn.

Det er derimod en kvinde ved navn Kimberly Alexander, som har et barn på omkring fem år, der mener, at den 29-årige basketballspiller skulle være faren til barnet.

Ifølge amerikanske TMZ er det korrekt, at Tristan Thompson har haft sex med kvinden.

Men det skete altså angiveligt flere år før, han datede Khloé Kardashian og længe før, Kimberly Alexanders barn blev født.

Kilder fortæller angiveligt til mediet, at Tristan Thompson uden tøven har sagt ja til en faderskabstest, fordi han mener, det er umuligt, at han kan være far til barnet.

Ifølge Thompsons advokat ville han være villig til at betale børnebidrag, hvis han var faren. Men testen viste, som Tristan Thompson hævede, at det således ikke er tilfældet.

Selv om testresultatet var negativt, fortsætter Kimberly Alexander dog med at påstå, at det ikke er sandt. Og derfor truer Khloé Kardashian og hendes ekskæreste nu med at sagsøge kvinden.

Tristan mener, at kvindens løgne blot handler om penge.

Khloé Kardashian og ekskæresten mødte hinanden tilbage i 2016, og allerede året efter annoncerede parret, at de ventede deres lille datter.

True kom til verden i april 2018 og er således netop fyldt to år. Og trods den verserende coronapandemi blev datterens fødselsdag alligevel fejret med festlige balloner og bunkevis af gaver.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close