Kendte7. februar 2022

"Frastødende" Machine Gun Kelly-interview fra 2013 dukker pludselig op igen

Rapperen og filmstjernen – som i dag er forlovet med Megan Fox – får nu hug for sine kommentarer om den dengang mindreårige Kendall Jenner
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Medmindre du har forsømt din vanlige scrollen på de sociale medier over den forgange genåbningsweekend, så har du måske undret sig over, at det efterhånden ret gammel Machine Gun Kelly-interview nu pludselig får opmærksomhed igen.

I interviewet – der er lavet tilbage i 2013 for magasinet Fuse – fortæller rapperen med det borgerlige navn Colson Baker om sit crush på modellen og Kardashian-stjernen Kendall Jenner.

Den var Machine Gun Kelly 23 år gammel, mens Kendall Jenner var 17.

- Jeg har ikke tænkt mig at vente på, at hun bliver 18, jeg er klar nu, siger rapperen i det gamle interview, før han fortsætter:

- Jeg er 23, og hun er 17, og hun er en kendis. Så er der ingen grænser.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/megae1324n13uh064_100331.jpg
 Foto: MEGA

Kendall Jenner var 17 år, da Machine Gun Kelly proklamerede: - Jeg finder hende! (Foto: MEGA)

I dag er der flere, der finder udtalelserne særdeles problematiske – især MGK’s teorier om, at så længe man er i et offentligt forhold, så er detaljen om alder mindre vigtig.

- Jeg er ligeglad med, hvem der var mit første kendiscrush – i dag er det Kendall Jenner. Fandens, det har jeg sagt for mange gange. Lad mig ikke flytte til L.A. Uf, jeg finder hende, lyder det blandt andet fra rapperen.

I den amerikanske filmby er det seksuelle lavalder på 18 år, så Machine Gun Kelly bedyrede i 2013-interviewet, at han ”tæller dagene” frem til Jenner-søsterens 18-års fødselsdag.

- Men jeg er 23. Jeg har altså ikke sådan en creepy alder, hvis du forstår, hvad jeg mener, sagde han dengang.

Se hans "problematiske" udtalelser her:

Frastødende!

Det er især på videodelingsappen TikTok, at det gamle klip pludselig dukker op til overfalden igen. Og flere påpeger, at det ikke ser kønt ud.

- Den måde han havde de der eksempler klar på, er der én bruger, der skriver. Vedkommende refererer til dele af Fuse-interviewet, hvor Colson Baker remser andre Hollywood-forhold op, hvor aldersforskellen har været stor.

- Frastødende, skriver en anden, der fortsætter:

- Han tror, han kan fjolle rundt med børn, bare fordi han er berømt.

- Listede han lige sine grooming-idoler op, spørger en anden i kommentarfeltet på TikTok.

Grooming er et begreb, der beskriver processen, hvor en krænke opbygger en relation til et barn eller ung med henblik på at begå seksuelt overgreb. Eksempler på grooming finder man eksempelvis en del af på nettet.

Eminem gik til angreb

Her ville det være unødvendigt at minde om, at internettet jo sjældent glemmer helt, så et ældre Machine Gun Kelly-tweet dukker ligeledes op fra gemmerne.

I tweetet, som er postet et år før Fuse-interviewet, skriver han, at han finder Eminems datter Hailie Jade ”ekstremt hot”. Dengang var rapkollegaens datter 16 år gammel.

https://imgix.seoghoer.dk/mega598227_028.jpg
 Foto: MEGA

Det faldt bestemt ikke i god jord hos rapikonet Eminem, da Machine Gun Kelly kaldte datteren på 16 for "hot". (Foto: MEGA)

Eminem kvitterede udtalelserne ved at forbyde Machine Gun Kelly at besøge han egen hip hop-radiostation Shade 45, før han tre år senere nævnte Machine Gun Kelly i sangen ”Not Alike”.

“If you wanna come at me with a sub, Machine Gun / And I'm talkin' to you but you already know who the fuck you are, Kelly / I don't use sublims and sure as fuck don't sneak-diss / But keep commentin' on my daughter Hailie.”

Siden har Eminem dog afvist, at han og Machine Gun Kellys krig har handlet om det oprindelige tweet, men snarere, at den i dag 31-årige rapper, musiker og skuespiller mente, at udelukkelsen fra Shade 45 skadede hans karriere.

- Som om jeg forsøgte at stå i vejen for hans rapkarriere. Jeg er skideligeglad med din karriere. Tror du virkelig, at jeg fucking tænker på dig, lød det kontant fra ”Lose Yourself”-rapperen.

En ring med torne

At internettets små detektiver nu støver gamle Machine Gun Kelly-citater af falder heller ikke så heldigt sammen med detaljerne om hans forlovelsesring, som han i januar satte på fingeren af skuespilleren Megan Fox.

For nylig afslørede rapperen nemlig, at den specialdesignede forlovelsesring er udstyret med ”ægte torne, så det gør ondt på hende, hvis hun forsøger at tage den af”.

- Kærlighed er smerte, lyder den helt rationelle forklaring i et interview med Vogue.

Sponsoreret indhold